Geniet van stijlvol buitenleven met deze picknicktafel van 180×160 cm. Het hardhouten blad en zittingen zijn perfect afgewerkt en rusten op een duurzaam, gegalvaniseerd en gepoedercoat metalen frame.

Terug

Het vakkundige ontwerp van deze stijlvolle picknicktafel van 180×160 cm zorgt voor een ultieme buitenervaring. Het metalen frame is verzinkt, gepoedercoat en voorzien van glijdoppen. De strakke afwerking met schroeven vanaf de onderzijde en geschuurde uiteinden bieden een comfortabel gebruikservaring. Het hardhout in een prachtige roodbruine kleur is voorzien van het FSC®-keurmerk. Optimaal genieten gegarandeerd met deze elegante picknicktafel die is gemaakt voor langdurig buitenplezier.

EAN-nummer
8719074052601
Bestelnummer
0526
Lengte
180 cm
Breedte
160 cm
Hoogte
76 cm
Zithoogte
46 cm
Blad- en zittingdikte
40 mm
Bladmaat
180x85 cm
Kleur
zwart metalen frame, roodbruin blad en zittingen
Materiaal
hout en metaal
Vorm
rechthoek
Aantal personen
6
Afleverwijze
bouwpakket (blad en zittingen voorgemonteerd)
Keurmerk
FSC®
Onderhoud
Hardhout heeft van zichzelf een hoge mate van duurzaamheid, daardoor kan het onbehandeld buiten blijven staan. Weersinvloeden zorgen ervoor dat het hout vergrijst en verweert, dit geeft het hout een natuurlijke uitstraling. Om verwering tegen te gaan kan het product worden behandeld met een houtolie of beits, hierbij wordt het gebruik van een ademende houtolie of beits aangeraden (geen afsluitende verf- of laklaag).

Een uniek product

Constructie

Robuuste producten. Oerdegelijke constructie, alles vanaf de onderzijde geschroefd.

Detail

Alle uiteinden geschuurd; geen last van splinters. Perfecte afwerking tot in detail.

Houtkeuze

Noord-Europees hout; herkenbaar aan kleine vaste noesten, gezonde structuur. Impregneren per onderdeel.