Fraai afgewerkte hardhouten tuinbank met gegalvaniseerde en gepoedercoate metalen zijkanten. Schitterend design en perfect tot in detail afgewerkt met rvs-slotboutjes en kunststof glijdoppen.

Terug

Met het moderne design is deze tuinbank een mix van stijl, comfort en duurzaamheid een aanwinst voor iedere buitenlocatie. De hardhouten latten hebben een mooie roodbruine kleur en zijn voorzien van het FSC®-keurmerk. De zijkanten van de bank zijn van metaal en voor poedercoating gegalvaniseerd. De tuinbank is tot in detail afgewerkt met rvs-slotboutjes en grote glijdoppen onder het frame. Gegarandeerd zitcomfort met de afgeronde zittingen.

EAN-nummer
8719074083100
Bestelnummer
0831
Breedte
130 cm
Hoogte
47 cm
Zithoogte
47 cm
Kleur
zwart metalen zijkanten, roodbruine latten
Materiaal
hout en metaal
Aantal personen
2
Afleverwijze
bouwpakket
Keurmerk
FSC®
Onderhoud
Hardhout heeft van zichzelf een hoge mate van duurzaamheid, daardoor kan het onbehandeld buiten blijven staan. Weersinvloeden zorgen ervoor dat het hout vergrijst en verweert, dit geeft het hout een natuurlijke uitstraling. Om verwering tegen te gaan kan het product worden behandeld met een houtolie of beits, hierbij wordt het gebruik van een ademende houtolie of beits aangeraden (geen afsluitende verf- of laklaag).

Een uniek product

Constructie

Robuuste producten. Oerdegelijke constructie, alles vanaf de onderzijde geschroefd.

Detail

Alle uiteinden geschuurd; geen last van splinters. Perfecte afwerking tot in detail.

Houtkeuze

Noord-Europees hout; herkenbaar aan kleine vaste noesten, gezonde structuur. Impregneren per onderdeel.