Een luxe tuinbank gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit hardhout, bevestigd met rvs-slotboutjes. De zijkanten zijn gegalvaniseerd en gepoedercoat en voorzien van kunstsstof glijdoppen.

Terug

Schitterende tuinbank met een perfecte combinatie van zwarte metalen zijkanten, gegalvaniseerd en voorzien van poedercoating, en duurzaam hardhout met een warme hardhoutkleur. De bank heeft prachtige rondingen en biedt optimaal zitcomfort. Met 190 cm breedte wordt er royaal plaats geboden aan drie volwassenen. De afwerking is perfect met glad geschaafde latten, bevestigd met rvs-slotboutjes, en grote kunststof glijdoppen onder het frame. Het hardhout heeft een hoge kwaliteit en is voorzien van het FSC®-keurmerk. Deze tuinbank heeft een moderne look en is een waardevolle aanwinst voor iedere buitenruimte.

EAN-nummer
8719074084107
Bestelnummer
0841
Breedte
190 cm
Hoogte
47 cm
Zithoogte
47 cm
Kleur
zwart metalen zijkanten, roodbruine latten
Materiaal
hout en metaal
Aantal personen
3
Afleverwijze
bouwpakket
Keurmerk
FSC®
Onderhoud
Hardhout heeft van zichzelf een hoge mate van duurzaamheid, daardoor kan het onbehandeld buiten blijven staan. Weersinvloeden zorgen ervoor dat het hout vergrijst en verweert, dit geeft het hout een natuurlijke uitstraling. Om verwering tegen te gaan kan het product worden behandeld met een houtolie of beits, hierbij wordt het gebruik van een ademende houtolie of beits aangeraden (geen afsluitende verf- of laklaag).

Een uniek product

Constructie

Robuuste producten. Oerdegelijke constructie, alles vanaf de onderzijde geschroefd.

Detail

Alle uiteinden geschuurd; geen last van splinters. Perfecte afwerking tot in detail.

Houtkeuze

Noord-Europees hout; herkenbaar aan kleine vaste noesten, gezonde structuur. Impregneren per onderdeel.