Een basismodel tuinbank van 180cm breed in een strakke uitvoering met rechte lijnen. Voorzien van een stevige rugleuning, zitkussens zijn optioneel verkrijgbaar.

Terug

Strak uitgevoerde tuinbank met mooie rechte lijnen. Een dwarsbalk onderin en solide houten poten zorgen voor een stevige tuinbank. Het hout is afkomstig uit Noord-Europa en voorzien van het FSC®-keurmerk. Alle onderdelen zijn splintervrij afgewerkt en per stuk, onder druk geïmpregneerd. Het zitcomfort kan worden verhoogd met optioneel aan te schaffen kussens die op maat gemaakt zijn voor de zitting, deze kussens zijn verkrijgbaar in de kleuren taupe en antraciet. De bank kan eenvoudig gemonteerd worden omdat delen als de zitting, rugleuning en zijkanten al gemonteerd zijn.

EAN-nummer
8719074044507
Bestelnummer
0445
Breedte
180cm
Hoogte
89cm
Zithoogte
46cm
Rug- en zittingdikte
35mm
Kleur
groen geïmpregneerd
Materiaal
hout
Aantal personen
3
Afleverwijze
bouwpakket (zitting, rugleuning en zijkanten zijn al gemonteerd)
Keurmerk
FSC®
Onderhoud
Het hout van dit product is per onderdeel, onder druk en KOMO-keur geïmpregneerd. Doordat alle bewerkingen voor het impregneren zijn uitgevoerd, is het product volledig verduurzaamd, ook gezaagde uiteinden, boorgaten en verbindingen zijn beschermd. Met het oog op de levensduur is een behandeling van het hout niet noodzakelijk. Wel kan worden gekozen voor behandeling om de werking door weersinvloeden -zoals vergrijzing en lichte scheurvorming- tegen te gaan. Gebruik daarvoor een houtolie of houtbeits die geschikt is voor geïmpregneerd hout (geen afsluitende verf- of laklaag aanbrengen).

Een uniek product

Constructie

Robuuste producten. Oerdegelijke constructie, alles vanaf de onderzijde geschroefd.

Detail

Alle uiteinden geschuurd; geen last van splinters. Perfecte afwerking tot in detail.

Houtkeuze

Noord-Europees hout; herkenbaar aan kleine vaste noesten, gezonde structuur. Impregneren per onderdeel.