Een gestroomlijnd basismodel tuinbank met een breedte van 180 cm, gekenmerkt door strakke lijnen. De bank is uitgerust met een robuuste rugleuning. Optioneel zijn er zitkussens verkrijgbaar.

Terug

Een tuinbank met strakke lijnen, voorzien van een dwarsbalk onderin en stevige poten voor duurzaamheid. Het Noord-Europese hout is voorzien van een FSC®-keurmerk. Alle onderdelen zijn splintervrij afgewerkt en per stuk onder druk geïmpregneerd. Het zitcomfort kan worden verbeterd met speciaal voor de zitting op maat gemaakte kussens in de kleuren taupe en antraciet. De montage is eenvoudig doordat delen, zoals de zitting, rugleuning en zijkanten, al zijn voorgemonteerd.

EAN-nummer
8719074044507
Bestelnummer
0445
Breedte
180 cm
Hoogte
89 cm
Zithoogte
46 cm
Rug- en zittingdikte
35 mm
Kleur
groen geïmpregneerd
Materiaal
hout
Aantal personen
3
Afleverwijze
bouwpakket (zitting, rugleuning en zijkanten zijn al gemonteerd)
Keurmerk
FSC®
Onderhoud
Het hout van dit product is per onderdeel geïmpregneerd onder druk en KOMO-keur. Daardoor zijn alle delen, inclusief gezaagde uiteinden, boorgaten en verbindingen volledig verduurzaamd. Hoewel verdere behandeling niet noodzakelijk is voor de levensduur, kan het gebruik van een geschikte houtolie of houtbeits de effecten van weersinvloeden zoals vergrijzing en lichte scheurvorming verminderen. Vermijd echter het aanbrengen van afsluitende verf- of laklagen. Gebruik geen hogedrukreiniger om het product schoon te maken. Reinigen van het product kan met een borstel, water en een geschikt schoonmaakmiddel.

Een uniek product

Constructie

Robuuste producten. Oerdegelijke constructie, alles vanaf de onderzijde geschroefd.

Detail

Alle uiteinden geschuurd; geen last van splinters. Perfecte afwerking tot in detail.

Houtkeuze

Noord-Europees hout; herkenbaar aan kleine vaste noesten, gezonde structuur. Impregneren per onderdeel.