Prachtige houten tuinbank van de serie Lisse van 135cm breed. De dikke, brede planken geven de tuinbank een robuuste uitstraling.

Terug

Deze degelijke tuinbank biedt ruim plaats aan twee personen. Alle onderdelen zijn rondom splintervrij afgewerkt en per stuk onder druk en KOMO-keur verduurzaamd. De tuinbank is eenvoudig te monteren omdat de zitting, rugleuning en zijkanten al gemonteerd worden aangeleverd. Voor de productie wordt Noord-Europees vurenhout gebruikt dat is voorzien van een FSC®-keurmerk. Om het zitcomfort te verhogen is het mogelijk om bijpassende kussens te bestellen, deze kussens zijn verkrijgbaar in de kleuren taupe en antraciet.

EAN-nummer
8719074053103
Bestelnummer
0531
Breedte
127cm
Hoogte
93cm
Zithoogte
43cm
Rug- en zittingdikte
35mm
Kleur
groen geïmpregneerd
Materiaal
hout
Afleverwijze
bouwpakket (zitting, rugleuning en zijkanten zijn al gemonteerd)
Aantal personen
2
Keurmerk
FSC®
Onderhoud
Het hout van dit product is per onderdeel, onder druk en KOMO-keur geïmpregneerd. Doordat alle bewerkingen voor het impregneren zijn uitgevoerd, is het product volledig verduurzaamd, ook gezaagde uiteinden, boorgaten en verbindingen zijn beschermd. Met het oog op de levensduur is een behandeling van het hout niet noodzakelijk. Wel kan worden gekozen voor behandeling om de werking door weersinvloeden -zoals vergrijzing en lichte scheurvorming- tegen te gaan. Gebruik daarvoor een houtolie of houtbeits die geschikt is voor geïmpregneerd hout (geen afsluitende verf- of laklaag aanbrengen).

Een uniek product

Constructie

Robuuste producten. Oerdegelijke constructie, alles vanaf de onderzijde geschroefd.

Detail

Alle uiteinden geschuurd; geen last van splinters. Perfecte afwerking tot in detail.

Houtkeuze

Noord-Europees hout; herkenbaar aan kleine vaste noesten, gezonde structuur. Impregneren per onderdeel.