Driepersoons tuinbank uit de serie Lisse, gemaakt van Noord-Europees hout met FSC®-keurmerk. Volledig splintervrij afgewerkt.

Terug

Een robuuste driepersoons houten tuinbank, gemaakt van stevige, dikke planken. De ver naar beneden uitstekende rugleuning zorgt voor een solide constructie. Het hout is van Noord-Europese afkomst, voorzien van het FSC®-keurmerk en een rustige houtnerfstructuur. Alle onderdelen zijn vooraf bewerkt, geïmpregneerd, gedroogd en daarna gemonteerd, wat de duurzaamheid van de tuinbank aanzienlijk verlengt. De tuinbank kan zelfstandig worden neergezet, maar ook prima gecombineerd worden met andere modellen uit de serie Lisse. Er zijn op maat gemaakte kussens leverbaar in de kleuren taupe en antraciet. Dankzij de levering met voorgemonteerde zitting, rugleuning en zijkanten is de montage eenvoudig uit te voeren.

EAN-nummer
8719074054100
Bestelnummer
0541
Breedte
170 cm
Hoogte
93 cm
Zithoogte
43 cm
Rug- en zittingdikte
35 mm
Kleur
groen geïmpregneerd
Materiaal
hout
Aantal personen
3
Afleverwijze
bouwpakket (zitting, rugleuning en zijkanten zijn al gemonteerd)
Keurmerk
FSC®
Onderhoud
Het hout van dit product is per onderdeel geïmpregneerd onder druk en KOMO-keur. Daardoor zijn alle delen, inclusief gezaagde uiteinden, boorgaten en verbindingen volledig verduurzaamd. Hoewel verdere behandeling niet noodzakelijk is voor de levensduur, kan het gebruik van een geschikte houtolie of houtbeits de effecten van weersinvloeden zoals vergrijzing en lichte scheurvorming verminderen. Vermijd echter het aanbrengen van afsluitende verf- of laklagen. Gebruik geen hogedrukreiniger om het product schoon te maken. Reinigen van het product kan met een borstel, water en een geschikt schoonmaakmiddel.

Een uniek product

Constructie

Robuuste producten. Oerdegelijke constructie, alles vanaf de onderzijde geschroefd.

Detail

Alle uiteinden geschuurd; geen last van splinters. Perfecte afwerking tot in detail.

Houtkeuze

Noord-Europees hout; herkenbaar aan kleine vaste noesten, gezonde structuur. Impregneren per onderdeel.