Rechte bank zonder leuningen van 180cm. Deze bank kan zelfstandig ergens geplaatst worden, maar is ook uitstekend te combineren met andere modellen uit de serie Zeist.

Terug

Degelijke vrijstaande bank met een lengte van 180cm. Kan als zogenoemde tennisbank vrijstaand neergezet worden, maar is ook prima te combineren met verschillende modellen uit de serie Zeist. Het hout is afkomstig uit Noord-Europa en is voorzien van een FSC®-keurmerk. De onderdelen zijn per stuk bewerkt en onder druk en KOMO-keur geïmpregneerd. De bank is perfect afgewerkt waarbij alle uiteinden zijn geschuurd. Door een dwarsbalk onderin ontstaat een degelijke constructie, waardoor de bank geschikt is voor jarenlang intensief gebruik. Kan thuis worden geplaatst, maar is ook prima te gebruiken voor scholen, bedrijven en recreatie. Het zitcomfort kan worden uitgebreid met een op maat gemaakt kussen dat verkrijgbaar is in de kleuren antraciet en taupe.

EAN-nummer
8719074044408
Bestelnummer
0444
Lengte
180cm
Breedte
42cm
Zithoogte
46cm
Zittingdikte
35mm
Kleur
groen geïmpregneerd
Materiaal
hout
Aantal personen
4
Afleverwijze
bouwpakket (zitting en zijkanten zijn al gemonteerd)
Keurmerk
FSC®
Onderhoud
Het hout van dit product is per onderdeel, onder druk en KOMO-keur geïmpregneerd. Doordat alle bewerkingen voor het impregneren zijn uitgevoerd, is het product volledig verduurzaamd, ook gezaagde uiteinden, boorgaten en verbindingen zijn beschermd. Met het oog op de levensduur is een behandeling van het hout niet noodzakelijk. Wel kan worden gekozen voor behandeling om de werking door weersinvloeden -zoals vergrijzing en lichte scheurvorming- tegen te gaan. Gebruik daarvoor een houtolie of houtbeits die geschikt is voor geïmpregneerd hout (geen afsluitende verf- of laklaag aanbrengen).

Een uniek product

Constructie

Robuuste producten. Oerdegelijke constructie, alles vanaf de onderzijde geschroefd.

Detail

Alle uiteinden geschuurd; geen last van splinters. Perfecte afwerking tot in detail.

Houtkeuze

Noord-Europees hout; herkenbaar aan kleine vaste noesten, gezonde structuur. Impregneren per onderdeel.