Bank Zeist zonder leuningen, recht model van 180 cm breed. Kan vrijstaand geplaatst worden, maar ook uitstekend gecombineerde worden met andere modellen uit de serie Zeist.

Terug

Robuuste vrijstaande bank van 180 cm lang. Kan als zogenoemde tennisbank vrijstaand geplaatst worden, maar laat zich ook prima combineren met andere modellen uit de Zeist-serie. Het gebruikte hout is afkomstig uit Noord-Europa en draagt het FSC®-keurmerk. Ieder onderdeel is individueel bewerkt en onder druk en KOMO-keur geïmpregneerd. De bank is zorgvuldig afgewerkt met onder meer geschuurde uiteinden. De solide constructie, inclusief dwarsbalk aan de onderzijde, maakt dat deze bank geschikt is voor langdurig intensief gebruik, zowel thuis als in onderwijsinstellingen, bedrijven en recreatiegebieden. Voor extra zitcomfort zijn op maat gemaakte kussens leverbaar in de kleuren antraciet en taupe.

EAN-nummer
8719074044408
Bestelnummer
0444
Lengte
180 cm
Breedte
42 cm
Zithoogte
46 cm
Zittingdikte
35 mm
Kleur
groen geïmpregneerd
Materiaal
hout
Aantal personen
4
Afleverwijze
bouwpakket (zitting en zijkanten zijn al gemonteerd)
Keurmerk
FSC®
Onderhoud
Het hout van dit product is per onderdeel geïmpregneerd onder druk en KOMO-keur. Daardoor zijn alle delen, inclusief gezaagde uiteinden, boorgaten en verbindingen volledig verduurzaamd. Hoewel verdere behandeling niet noodzakelijk is voor de levensduur, kan het gebruik van een geschikte houtolie of houtbeits de effecten van weersinvloeden zoals vergrijzing en lichte scheurvorming verminderen. Vermijd echter het aanbrengen van afsluitende verf- of laklagen. Gebruik geen hogedrukreiniger om het product schoon te maken. Reinigen van het product kan met een borstel, water en een geschikt schoonmaakmiddel.

Een uniek product

Constructie

Robuuste producten. Oerdegelijke constructie, alles vanaf de onderzijde geschroefd.

Detail

Alle uiteinden geschuurd; geen last van splinters. Perfecte afwerking tot in detail.

Houtkeuze

Noord-Europees hout; herkenbaar aan kleine vaste noesten, gezonde structuur. Impregneren per onderdeel.