Robuuste houten barkruk met rugleuning. Splintervrij afgewerkt en door optimale verduurzaming geschikt voor intensief gebruik.

Terug

De solide pen- en gatverbinding van deze barkruk zorgt voor een uiterst stabiele constructie. Het zitcomfort wordt geoptimaliseerd door de stevig met slotbouten bevestigde rugleuning. Voor de productie is Noord-Europees naaldhout gebruikt, dat is voorzien van een FSC®-keurmerk. Het hout is zorgvuldig geïmpregneerd onder druk en voorzien van het KOMO-keurmerk, waarna het is gedroogd voor de montage. Hierdoor heeft de barkruk een lange levensduur en kan deze probleemloos intensief worden gebruikt. De barkruk wordt volledig gemonteerd geleverd en is geschikt voor zowel thuisgebruik als in horeca- en recreatieve omgevingen.

EAN-nummer
8719074048208
Bestelnummer
0482
Lengte
45 cm
Breedte
34 cm
Hoogte
123 cm
Zithoogte
83 cm
Rug- en zittingdikte
40 mm
Kleur
groen geïmpregneerd
Materiaal
hout
Afleverwijze
compleet gemonteerd
Keurmerk
FSC®
Onderhoud
Het hout van dit product is per onderdeel geïmpregneerd onder druk en KOMO-keur. Daardoor zijn alle delen, inclusief gezaagde uiteinden, boorgaten en verbindingen volledig verduurzaamd. Hoewel verdere behandeling niet noodzakelijk is voor de levensduur, kan het gebruik van een geschikte houtolie of houtbeits de effecten van weersinvloeden zoals vergrijzing en lichte scheurvorming verminderen. Vermijd echter het aanbrengen van afsluitende verf- of laklagen. Gebruik geen hogedrukreiniger om het product schoon te maken. Reinigen van het product kan met een borstel, water en een geschikt schoonmaakmiddel.

Bijpassend

Een uniek product

Constructie

Robuuste producten. Oerdegelijke constructie, alles vanaf de onderzijde geschroefd.

Detail

Alle uiteinden geschuurd; geen last van splinters. Perfecte afwerking tot in detail.

Houtkeuze

Noord-Europees hout; herkenbaar aan kleine vaste noesten, gezonde structuur. Impregneren per onderdeel.