Solide houten bijzettafel, vierkant ontwerp met een afmeting van 60×60 cm. Deze tafel kenmerkt zich door zijn duurzaamheid en robuuste constructie, waardoor het een waardevolle aanwinst is.

Terug

Deze bijzettafel is gemaakt van Noord-Europees naaldhout met FSC®-keurmerk. Het hout heeft een rustige nervenstructuur en bevat gezonde, kleine noesten. Alle onderdelen zijn afzonderlijk onder druk en KOMO-keur geïmpregneerd. De uiteinden zijn geschuurd, waardoor de tafel splintervrij is. Het onderstel is voorzien van een pen- en gatverbinding, daarmee is de bijzettafel buitengewoon stevig en heeft hij een lange levensduur. Wordt compleet gemonteerd geleverd en is dus meteen klaar voor gebruik. Is met de bladmaat van 60×60 cm uitstekend te combineren met diverse buitenmeubelen.

EAN-nummer
8719074046600
Bestelnummer
0466
Lengte
60 cm
Breedte
60 cm
Hoogte
45 cm
Bladdikte
35 mm
Bladmaat
60x60 cm
Kleur
groen geïmpregneerd
Materiaal
hout
Vorm
vierkant
Afleverwijze
compleet gemonteerd
Keurmerk
FSC®
Onderhoud
Het hout van dit product is per onderdeel geïmpregneerd onder druk en KOMO-keur. Daardoor zijn alle delen, inclusief gezaagde uiteinden, boorgaten en verbindingen volledig verduurzaamd. Hoewel verdere behandeling niet noodzakelijk is voor de levensduur, kan het gebruik van een geschikte houtolie of houtbeits de effecten van weersinvloeden zoals vergrijzing en lichte scheurvorming verminderen. Vermijd echter het aanbrengen van afsluitende verf- of laklagen. Gebruik geen hogedrukreiniger om het product schoon te maken. Reinigen van het product kan met een borstel, water en een geschikt schoonmaakmiddel.

Een uniek product

Constructie

Robuuste producten. Oerdegelijke constructie, alles vanaf de onderzijde geschroefd.

Detail

Alle uiteinden geschuurd; geen last van splinters. Perfecte afwerking tot in detail.

Houtkeuze

Noord-Europees hout; herkenbaar aan kleine vaste noesten, gezonde structuur. Impregneren per onderdeel.