Stevige bloembak van 40×100 cm, gemaakt van Noord-Europees naaldhout met een FSC®-keurmerk. Compleet geleverd met anti-worteldoek.

Terug

Een stevige bloembak met afmetingen van 40×100 cm. Ontworpen om lang mee te gaan dankzij het gebruik van hoogwaardig Noord-Europees naaldhout. Het hout wordt per onderdeel onder druk geïmpregneerd en voorzien van zowel het FSC®-keurmerk als het KOMO-keurmerk. De bloembak wordt volledig gemonteerd geleverd, inclusief anti-worteldoek en een waterdoorlatende bodem.

EAN-nummer
8719074401003
Bestelnummer
4010
Lengte
100 cm
Breedte
40 cm
Hoogte
44 cm
Houtdikte
35 mm
Kleur
groen geïmpregneerd
Materiaal
hout
Afleverwijze
compleet gemonteerd
Keurmerk
FSC®
Onderhoud
Het hout van dit product is per onderdeel geïmpregneerd onder druk en KOMO-keur. Daardoor zijn alle delen, inclusief gezaagde uiteinden, boorgaten en verbindingen volledig verduurzaamd. Hoewel verdere behandeling niet noodzakelijk is voor de levensduur, kan het gebruik van een geschikte houtolie of houtbeits de effecten van weersinvloeden zoals vergrijzing en lichte scheurvorming verminderen. Vermijd echter het aanbrengen van afsluitende verf- of laklagen. Gebruik geen hogedrukreiniger om het product schoon te maken. Reinigen van het product kan met een borstel, water en een geschikt schoonmaakmiddel.

Een uniek product

Constructie

Robuuste producten. Oerdegelijke constructie, alles vanaf de onderzijde geschroefd.

Detail

Alle uiteinden geschuurd; geen last van splinters. Perfecte afwerking tot in detail.

Houtkeuze

Noord-Europees hout; herkenbaar aan kleine vaste noesten, gezonde structuur. Impregneren per onderdeel.