Lange rechthoekige bloembak met een afmeting van 180x40cm. Perfecte afwerking en compleet, met antiworteldoek en waterdoorlatende bodem, geleverd.

Terug

Stevige bloembak gemaakt van Noord-Europees naaldhout met FSC®-keurmerk. De constructie is gemaakt met een pen- en gatverbinding waardoor de bloembak oersterk is en jarenlang mee kan. Het hout is per onderdeel onder druk en KOMO-keur geïmpregneerd. Wordt compleet gemonteerd geleverd met waterdoorlatende bodem en anti-worteldoek. Dit model bloembak is ook leverbaar met bijpassend rek, daarmee gecombineerd kan de bloembak bijvoorbeeld dienen als terrasafscheiding.

EAN-nummer
8719074401805
Bestelnummer
4018
Lengte
180cm
Breedte
40cm
Hoogte
44cm
Houtdikte
35mm
Kleur
groen geïmpregneerd
Materiaal
hout
Afleverwijze
compleet gemonteerd
Keurmerk
FSC®
Onderhoud
Het hout van dit product is per onderdeel, onder druk en KOMO-keur geïmpregneerd. Doordat alle bewerkingen voor het impregneren zijn uitgevoerd, is het product volledig verduurzaamd, ook gezaagde uiteinden, boorgaten en verbindingen zijn beschermd. Met het oog op de levensduur is een behandeling van het hout niet noodzakelijk. Wel kan worden gekozen voor behandeling om de werking door weersinvloeden -zoals vergrijzing en lichte scheurvorming- tegen te gaan. Gebruik daarvoor een houtolie of houtbeits die geschikt is voor geïmpregneerd hout (geen afsluitende verf- of laklaag aanbrengen).

Een uniek product

Constructie

Robuuste producten. Oerdegelijke constructie, alles vanaf de onderzijde geschroefd.

Detail

Alle uiteinden geschuurd; geen last van splinters. Perfecte afwerking tot in detail.

Houtkeuze

Noord-Europees hout; herkenbaar aan kleine vaste noesten, gezonde structuur. Impregneren per onderdeel.