Degelijke houten bloembak van 60x40cm. Dikke zijkanten van 35mm. Levering inclusief anti-worteldoek en waterdoorlatende bodem.

Terug

Stevige houten bloembak. Wordt gemaakt van Noord-Europees naaldhout dat is voorzien van een FSC®-keurmerk. Het hout is per onderdeel onder druk verduurzaamd en voor montage gedroogd, de verbindingen in de hoeken blijven daardoor jarenlang goed. De bloembak heeft een buitenafmeting van 60x40cm en wordt compleet gemonteerd geleverd.

EAN-nummer
8719074406008
Bestelnummer
4060
Lengte
60cm
Breedte
40cm
Hoogte
44cm
Houtdikte
35mm
Kleur
groen geïmpregneerd
Materiaal
hout
Afleverwijze
compleet gemonteerd
Keurmerk
FSC®
Onderhoud
Het hout van dit product is per onderdeel, onder druk en KOMO-keur geïmpregneerd. Doordat alle bewerkingen voor het impregneren zijn uitgevoerd, is het product volledig verduurzaamd, ook gezaagde uiteinden, boorgaten en verbindingen zijn beschermd. Met het oog op de levensduur is een behandeling van het hout niet noodzakelijk. Wel kan worden gekozen voor behandeling om de werking door weersinvloeden -zoals vergrijzing en lichte scheurvorming- tegen te gaan. Gebruik daarvoor een houtolie of houtbeits die geschikt is voor geïmpregneerd hout (geen afsluitende verf- of laklaag aanbrengen).

Een uniek product

Constructie

Robuuste producten. Oerdegelijke constructie, alles vanaf de onderzijde geschroefd.

Detail

Alle uiteinden geschuurd; geen last van splinters. Perfecte afwerking tot in detail.

Houtkeuze

Noord-Europees hout; herkenbaar aan kleine vaste noesten, gezonde structuur. Impregneren per onderdeel.