Voeg stijl toe aan uw tuin met deze solide vierkante bloembak. Gemaakt van Noord-Europees naaldhout met FSC®-keurmerk en compleet gemonteerd geleverd.

Terug

Schitterende vierkante bloembak, gemaakt van Noord-Europees hout met FSC®-keurmerk. Onder druk met KOMO-keur geïmpregneerd, waardoor de bloembak jarenlang meegaat. Het hout kenmerkt zich door een rustige nervenstructuur met kleine, gezonde noesten. De hoekconstructie is vakkundig vervaardigd met pen- en gatverbindingen. Wordt compleet gemonteerd geleverd, inclusief anti-worteldoek en een waterdoorlatende bodem. Een combinatie van tijdloze elegantie en robuustheid, die garant staat voor jarenlang plezier.

EAN-nummer
8719074505008
Bestelnummer
5050
Lengte
50 cm
Breedte
50 cm
Hoogte
71 cm
Houtdikte
35 mm
Kleur
groen geïmpregneerd
Materiaal
hout
Afleverwijze
compleet gemonteerd
Keurmerk
FSC®
Onderhoud
Het hout van dit product is per onderdeel geïmpregneerd onder druk en KOMO-keur. Daardoor zijn alle delen, inclusief gezaagde uiteinden, boorgaten en verbindingen volledig verduurzaamd. Hoewel verdere behandeling niet noodzakelijk is voor de levensduur, kan het gebruik van een geschikte houtolie of houtbeits de effecten van weersinvloeden zoals vergrijzing en lichte scheurvorming verminderen. Vermijd echter het aanbrengen van afsluitende verf- of laklagen. Gebruik geen hogedrukreiniger om het product schoon te maken. Reinigen van het product kan met een borstel, water en een geschikt schoonmaakmiddel.

Een uniek product

Constructie

Robuuste producten. Oerdegelijke constructie, alles vanaf de onderzijde geschroefd.

Detail

Alle uiteinden geschuurd; geen last van splinters. Perfecte afwerking tot in detail.

Houtkeuze

Noord-Europees hout; herkenbaar aan kleine vaste noesten, gezonde structuur. Impregneren per onderdeel.