Vierkante houten bloembak van 50x50cm met een hoogte van 71cm. Stevig model met sterke hoekconstructie. Wordt compleet gemonteerd geleverd inclusief anti-worteldoek.

Terug

Deze bloembak is gemaakt van onder druk en KOMO-keur verduurzaamd Noord-Europees hout met FSC®-keurmerk. Het hout is herkenbaar aan een rustige nerfstructuur en kleine gezonde noesten. Het model is vierkant en heeft een afmeting van 50x50cm, de hoogte is 71cm. Doordat de hoekconstructie is gemaakt met een verbinding met pen en gat, gaat de bloembak jarenlang mee. Wordt compleet gemonteerd geleverd, inclusief anti-worteldoek en waterdoorlatende bodem.

EAN-nummer
8719074505008
Bestelnummer
5050
Lengte
50cm
Breedte
50cm
Hoogte
71cm
Houtdikte
35mm
Kleur
groen geïmpregneerd
Materiaal
hout
Afleverwijze
compleet gemonteerd
Keurmerk
FSC®
Onderhoud
Het hout van dit product is per onderdeel, onder druk en KOMO-keur geïmpregneerd. Doordat alle bewerkingen voor het impregneren zijn uitgevoerd, is het product volledig verduurzaamd, ook gezaagde uiteinden, boorgaten en verbindingen zijn beschermd. Met het oog op de levensduur is een behandeling van het hout niet noodzakelijk. Wel kan worden gekozen voor behandeling om de werking door weersinvloeden -zoals vergrijzing en lichte scheurvorming- tegen te gaan. Gebruik daarvoor een houtolie of houtbeits die geschikt is voor geïmpregneerd hout (geen afsluitende verf- of laklaag aanbrengen).

Een uniek product

Constructie

Robuuste producten. Oerdegelijke constructie, alles vanaf de onderzijde geschroefd.

Detail

Alle uiteinden geschuurd; geen last van splinters. Perfecte afwerking tot in detail.

Houtkeuze

Noord-Europees hout; herkenbaar aan kleine vaste noesten, gezonde structuur. Impregneren per onderdeel.