Stevige vierkante bloembak van 60×60 cm. Gemaakt van duurzame, dikke planken. Wordt volledig gemonteerd geleverd, inclusief solide bodem en anti-worteldoek.

Terug

Elegante vierkante houten bloembak van 60×60 cm. Het hout is afkomstig uit Noord-Europa en draag het FSC®-keurmerk, wat staat voor verantwoord bosbeheer. Elk onderdeel is per stuk onder druk geïmpregneerd, wat een hoge duurzaamheid garandeert. De zijkanten hebben een robuuste dikte van 4,5 cm en zijn met een pen- en gatverbinding oerdegelijk gemonteerd, waardoor de bloembak een solide constructie heeft en jarenlang meegaat. Wordt kant en klaar gemonteerd geleverd, inclusief waterdoorlatende bodem en anti-worteldoek.

EAN-nummer
8719074606002
Bestelnummer
6060
Lengte
60 cm
Breedte
60 cm
Hoogte
44 cm
Houtdikte
45 mm
Kleur
groen geïmpregneerd
Materiaal
hout
Afleverwijze
compleet gemonteerd
Keurmerk
FSC®
Onderhoud
Het hout van dit product is per onderdeel geïmpregneerd onder druk en KOMO-keur. Daardoor zijn alle delen, inclusief gezaagde uiteinden, boorgaten en verbindingen volledig verduurzaamd. Hoewel verdere behandeling niet noodzakelijk is voor de levensduur, kan het gebruik van een geschikte houtolie of houtbeits de effecten van weersinvloeden zoals vergrijzing en lichte scheurvorming verminderen. Vermijd echter het aanbrengen van afsluitende verf- of laklagen. Gebruik geen hogedrukreiniger om het product schoon te maken. Reinigen van het product kan met een borstel, water en een geschikt schoonmaakmiddel.

Een uniek product

Constructie

Robuuste producten. Oerdegelijke constructie, alles vanaf de onderzijde geschroefd.

Detail

Alle uiteinden geschuurd; geen last van splinters. Perfecte afwerking tot in detail.

Houtkeuze

Noord-Europees hout; herkenbaar aan kleine vaste noesten, gezonde structuur. Impregneren per onderdeel.