Robuuste vierkante bloembak van 60x60cm. Gemaakt van dikke planken en compleet gemonteerd geleverd, inclusief stevige bodem en anti-worteldoek.

Terug

Vierkante houten bloembak met een afmeting van 60x60cm. Het hout is afkomstig uit Noord-Europa en heeft een FSC®-keurmerk. Alle onderdelen zijn per stuk onder druk geïmpregneerd. De zijkanten zijn 4,5cm dik en met een pen- en gatverbinding gemonteerd. Daardoor is de bloembak erg stevig en kan jarenlang mee. Wordt compleet gemonteerd geleverd met waterdoorlatende bodem en anti-worteldoek.

EAN-nummer
8719074606002
Bestelnummer
6060
Lengte
60cm
Breedte
60cm
Hoogte
44cm
Houtdikte
45mm
Kleur
groen geïmpregneerd
Materiaal
hout
Afleverwijze
compleet gemonteerd
Keurmerk
FSC®
Onderhoud
Het hout van dit product is per onderdeel, onder druk en KOMO-keur geïmpregneerd. Doordat alle bewerkingen voor het impregneren zijn uitgevoerd, is het product volledig verduurzaamd, ook gezaagde uiteinden, boorgaten en verbindingen zijn beschermd. Met het oog op de levensduur is een behandeling van het hout niet noodzakelijk. Wel kan worden gekozen voor behandeling om de werking door weersinvloeden -zoals vergrijzing en lichte scheurvorming- tegen te gaan. Gebruik daarvoor een houtolie of houtbeits die geschikt is voor geïmpregneerd hout (geen afsluitende verf- of laklaag aanbrengen).

Een uniek product

Constructie

Robuuste producten. Oerdegelijke constructie, alles vanaf de onderzijde geschroefd.

Detail

Alle uiteinden geschuurd; geen last van splinters. Perfecte afwerking tot in detail.

Houtkeuze

Noord-Europees hout; herkenbaar aan kleine vaste noesten, gezonde structuur. Impregneren per onderdeel.