Met een lengte x breedte x hoogte van 80x80x72cm is dit de grootste bloembak uit het assortiment. Robuust uitgevoerd met zijkanten van 4,5cm dik en stevige vierkante poten.

Terug

Deze bloembak is gemaakt van Noord-Europees naaldhout dat is voorzien van een FSC®-keurmerk. Het hout is per onderdeel onder druk en KOMO-keur geïmpregneerd. Daardoor is het een bloembak die jarenlang mee kan gaan. De afmeting is 80x80cm, de hoogte is 72cm, dat maakt de bloembak geschikt voor grotere planten, palm-/olijfbomen etc. Doordat de hoekconstructie is gemaakt in een pen- en gatverbinding die boven en beneden is geschroefd, is de bloembak erg sterk en heeft een stoere uitstraling. Onder de bodem is wat extra ruimte vrijgelaten zodat het mogelijk is om de bloembak met een handpalletwagen te verplaatsen. De bloembak wordt compleet gemonteerd geleverd, de waterdoorlatende bodem en het anti-worteldoek zijn er ook al in bevestigd.

EAN-nummer
8719074808109
Bestelnummer
8081
Lengte
80cm
Breedte
80cm
Hoogte
72cm
Dikte
45mm
Kleur
groen geïmpregneerd
Materiaal
hout
Afleverwijze
compleet gemonteerd
Keurmerk
FSC®
Onderhoud
Het hout van dit product is per onderdeel, onder druk en KOMO-keur geïmpregneerd. Doordat alle bewerkingen voor het impregneren zijn uitgevoerd, is het product volledig verduurzaamd, ook gezaagde uiteinden, boorgaten en verbindingen zijn beschermd. Met het oog op de levensduur is een behandeling van het hout niet noodzakelijk. Wel kan worden gekozen voor behandeling om de werking door weersinvloeden -zoals vergrijzing en lichte scheurvorming- tegen te gaan. Gebruik daarvoor een houtolie of houtbeits die geschikt is voor geïmpregneerd hout (geen afsluitende verf- of laklaag aanbrengen).

Een uniek product

Constructie

Robuuste producten. Oerdegelijke constructie, alles vanaf de onderzijde geschroefd.

Detail

Alle uiteinden geschuurd; geen last van splinters. Perfecte afwerking tot in detail.

Houtkeuze

Noord-Europees hout; herkenbaar aan kleine vaste noesten, gezonde structuur. Impregneren per onderdeel.