Solide houten bloembak van 80×80 cm, 53 cm hoog. Gemaakt van Noord-Europees naaldhout met FSC®-keurmerk. Compleet gemonteerd geleverd, inclusief waterdoorlatende bodem en anti-worteldoek.

Terug

Robuuste vierkante bloembak, is met een royale afmeting van 80×80 cm ook geschikt voor grotere planten. Gemaakt van Noord-Europees naaldhout, voorzien van FSC®-keurmerk. Heeft een solide constructie met pen- en gatverbinding. Geleverd als compleet gemonteerde bloembak, met anti-worteldoek en waterdoorlatende bodem.

EAN-nummer
8719074808000
Bestelnummer
8080
Lengte
80 cm
Breedte
80 cm
Hoogte
53 cm
Houtdikte
45 mm
Kleur
groen geïmpregneerd
Materiaal
hout
Afleverwijze
compleet gemonteerd
Keurmerk
FSC®
Onderhoud
Het hout van dit product is per onderdeel geïmpregneerd onder druk en KOMO-keur. Daardoor zijn alle delen, inclusief gezaagde uiteinden, boorgaten en verbindingen volledig verduurzaamd. Hoewel verdere behandeling niet noodzakelijk is voor de levensduur, kan het gebruik van een geschikte houtolie of houtbeits de effecten van weersinvloeden zoals vergrijzing en lichte scheurvorming verminderen. Vermijd echter het aanbrengen van afsluitende verf- of laklagen. Gebruik geen hogedrukreiniger om het product schoon te maken. Reinigen van het product kan met een borstel, water en een geschikt schoonmaakmiddel.

Een uniek product

Constructie

Robuuste producten. Oerdegelijke constructie, alles vanaf de onderzijde geschroefd.

Detail

Alle uiteinden geschuurd; geen last van splinters. Perfecte afwerking tot in detail.

Houtkeuze

Noord-Europees hout; herkenbaar aan kleine vaste noesten, gezonde structuur. Impregneren per onderdeel.