Schitterende houten bloembak inclusief meegeleverd houten frame met gegalvaniseerd gaas. Wordt geleverd met anti-worteldoek en waterdoorlatende bodem. LxBxH 120x40x180 cm.

Terug

Stevige bloembak met solide hoekverbindingen met pen en gat. Het frame bestaat uit een houten lijst met gegalvaniseerd gaas. Voor de productie wordt gebruik gemaakt van Noord-Europees naaldhout met een FSC®-keurmerk. De bloembak wordt volledig gemonteerd geleverd, inclusief het reeds bevestigde anti-worteldoek. Het frame met gaas kan zowel in het midden als aan de achterzijde van de bloembak worden geplaatst, zodat gekozen kan worden voor dubbelzijdige of eenzijdige begroeiing. Dit is eenvoudig te realiseren, montageschroeven zijn meegeleverd en gaten zijn voorgeboord.

EAN-nummer
8719074401300
Bestelnummer
4013
Lengte
120 cm
Breedte
40 cm
Hoogte
180 cm
Houtdikte
35 mm
Kleur
groen geïmpregneerd
Materiaal
hout en metaal
Afleverwijze
gemonteerd (het frame dient nog in de bloembak geplaatst te worden)
Keurmerk
FSC®
Onderhoud
Het hout van dit product is per onderdeel geïmpregneerd onder druk en KOMO-keur. Daardoor zijn alle delen, inclusief gezaagde uiteinden, boorgaten en verbindingen volledig verduurzaamd. Hoewel verdere behandeling niet noodzakelijk is voor de levensduur, kan het gebruik van een geschikte houtolie of houtbeits de effecten van weersinvloeden zoals vergrijzing en lichte scheurvorming verminderen. Vermijd echter het aanbrengen van afsluitende verf- of laklagen. Gebruik geen hogedrukreiniger om het product schoon te maken. Reinigen van het product kan met een borstel, water en een geschikt schoonmaakmiddel.

Een uniek product

Constructie

Robuuste producten. Oerdegelijke constructie, alles vanaf de onderzijde geschroefd.

Detail

Alle uiteinden geschuurd; geen last van splinters. Perfecte afwerking tot in detail.

Houtkeuze

Noord-Europees hout; herkenbaar aan kleine vaste noesten, gezonde structuur. Impregneren per onderdeel.