Mooie houten bloembak inclusief gegalvaniseerd rek. Wordt geleverd compleet met anti-worteldoek. Lengte x breedte 120x40cm, hoogte inclusief rek 180cm.

Terug

Robuuste bloembak met oersterke hoekverbinding in pen en gat. Het rek bestaat uit een geïmpregneerde houten lijst waarin een gegalvaniseerd gaas is verwerkt. Voor de productie wordt Noord-Europees vurenhout gebruikt dat is voorzien van een FSC®-keurmerk. De bloembak wordt compleet gemonteerd geleverd, anti-worteldoek is er al in bevestigd en ook de waterdoorlatende bodem is al gemonteerd. Het rek kan zowel in het midden als aan de achterzijde van de bloembak geplaatst worden, schroeven voor montage zijn meegeleverd en gaten zijn voorgeboord.

EAN-nummer
8719074401300
Bestelnummer
4013
Lengte
120cm
Breedte
40cm
Hoogte
180cm
Houtdikte
35mm
Kleur
groen geïmpregneerd
Materiaal
hout en metaal
Afleverwijze
gemonteerd (het frame dient nog in de bloembak geplaatst te worden)
Keurmerk
FSC®
Onderhoud
Het hout van dit product is per onderdeel, onder druk en KOMO-keur geïmpregneerd. Doordat alle bewerkingen voor het impregneren zijn uitgevoerd, is het product volledig verduurzaamd, ook gezaagde uiteinden, boorgaten en verbindingen zijn beschermd. Met het oog op de levensduur is een behandeling van het hout niet noodzakelijk. Wel kan worden gekozen voor behandeling om de werking door weersinvloeden -zoals vergrijzing en lichte scheurvorming- tegen te gaan. Gebruik daarvoor een houtolie of houtbeits die geschikt is voor geïmpregneerd hout (geen afsluitende verf- of laklaag aanbrengen).

Een uniek product

Constructie

Robuuste producten. Oerdegelijke constructie, alles vanaf de onderzijde geschroefd.

Detail

Alle uiteinden geschuurd; geen last van splinters. Perfecte afwerking tot in detail.

Houtkeuze

Noord-Europees hout; herkenbaar aan kleine vaste noesten, gezonde structuur. Impregneren per onderdeel.