Degelijke rechthoekige bloembak met een afmeting van 180x40cm, voorzien van een gegalvaniseerd rek geschikt voor toepassing met begroeiing. De hoogte van de bloembak inclusief rek is 180cm.

Terug

Perfect afgewerkte houten bloembak die wordt geleverd met gegalvaniseerd rek. Een royale afmeting van lengte x breedte x hoogte 180x40x180cm. Gemaakt van Noord-Europees naaldhout voorzien van FSC®-keurmerk. Het rek wordt los bij de compleet gemonteerde bloembak geleverd. Montage is eenvoudig met bijgeleverde schroeven en voorgeboorde gaten. Doordat het rek in het midden en achterin de bloembak geplaatst kan worden, is het mogelijk om te kiezen voor begroeiing aan één of aan twee zijden. De bloembak met rek kan voor verschillende toepassingen gebruikt worden en is perfect toepasbaar als erfafscheiding.

EAN-nummer
8719074401904
Bestelnummer
4019
Lengte
180cm
Breedte
40cm
Hoogte
180cm
Houtdikte
35mm
Kleur
groen geïmpregneerd
Materiaal
hout en metaal
Afleverwijze
gemonteerd (het frame dient nog in de bloembak geplaatst te worden)
Keurmerk
FSC®
Onderhoud
Het hout van dit product is per onderdeel, onder druk en KOMO-keur geïmpregneerd. Doordat alle bewerkingen voor het impregneren zijn uitgevoerd, is het product volledig verduurzaamd, ook gezaagde uiteinden, boorgaten en verbindingen zijn beschermd. Met het oog op de levensduur is een behandeling van het hout niet noodzakelijk. Wel kan worden gekozen voor behandeling om de werking door weersinvloeden -zoals vergrijzing en lichte scheurvorming- tegen te gaan. Gebruik daarvoor een houtolie of houtbeits die geschikt is voor geïmpregneerd hout (geen afsluitende verf- of laklaag aanbrengen).

Een uniek product

Constructie

Robuuste producten. Oerdegelijke constructie, alles vanaf de onderzijde geschroefd.

Detail

Alle uiteinden geschuurd; geen last van splinters. Perfecte afwerking tot in detail.

Houtkeuze

Noord-Europees hout; herkenbaar aan kleine vaste noesten, gezonde structuur. Impregneren per onderdeel.