Een losse zitting waarmee eenvoudig tussen twee bloembakken een zitbank gemaakt kan worden. De zitting heeft een breedte van 120cm en is te gebruiken in combinatie met bloembakken van 35mm dik.

Terug

Met deze losse zitting wordt in een handomdraai een prachtige zitbank gecreëerd tussen twee bloembakken. De zitting breedte is 120cm waarmee ruim plaats geboden wordt aan twee volwassenen. Is te gebruiken tussen de bloembakken met een dikte van 35mm. Gemaakt van Noord-Europees vurenhout met FSC®-keurmerk. Het hout wordt van de onderzijde geschroefd en per onderdeel onder druk geïmpregneerd. De zitting wordt gemonteerd geleverd en is rondom splintervrij afgewerkt.

EAN-nummer
8719074031200
Bestelnummer
0312
Lengte
120cm
Breedte
42cm
Houtdikte
35mm
Kleur
groen geïmpregneerd
Materiaal
hout
Afleverwijze
compleet gemonteerd
Aantal personen
2
Keurmerk
FSC®
Onderhoud
Het hout van dit product is per onderdeel, onder druk en KOMO-keur geïmpregneerd. Doordat alle bewerkingen voor het impregneren zijn uitgevoerd, is het product volledig verduurzaamd, ook gezaagde uiteinden, boorgaten en verbindingen zijn beschermd. Met het oog op de levensduur is een behandeling van het hout niet noodzakelijk. Wel kan worden gekozen voor behandeling om de werking door weersinvloeden -zoals vergrijzing en lichte scheurvorming- tegen te gaan. Gebruik daarvoor een houtolie of houtbeits die geschikt is voor geïmpregneerd hout (geen afsluitende verf- of laklaag aanbrengen).

Een uniek product

Constructie

Robuuste producten. Oerdegelijke constructie, alles vanaf de onderzijde geschroefd.

Detail

Alle uiteinden geschuurd; geen last van splinters. Perfecte afwerking tot in detail.

Houtkeuze

Noord-Europees hout; herkenbaar aan kleine vaste noesten, gezonde structuur. Impregneren per onderdeel.