Losse zitting die tussen twee bloembakken geplaatst kan worden, waardoor een prachtige zitbank van 180cm ontstaat. Te gebruiken in combinatie met bloembakken van 35mm dik.

Terug

In combinatie met twee bloembakken van 35mm dik vormt deze losse zitting een prachtige zitbank van 180cm. Gemonteerd geleverd en eenvoudig te monteren met voorgeboorde gaten. Alle onderdelen zijn per stuk, onder druk en KOMO-keur verduurzaamd. Voor de productie is Noord-Europees naaldhout gebruikt dat is voorzien van een FSC®-keurmerk. Dit hout heeft een rustige houtstructuur en kleine ronde noesten, de gezaagde uiteinden zijn geschuurd waardoor de zitting erg mooi is afgewerkt.

EAN-nummer
8719074031804
Bestelnummer
0318
Lengte
180cm
Breedte
42cm
Houtdikte
35mm
Kleur
groen geïmpregneerd
Materiaal
hout
Afleverwijze
compleet gemonteerd
Aantal personen
3
Keurmerk
FSC®
Onderhoud
Het hout van dit product is per onderdeel, onder druk en KOMO-keur geïmpregneerd. Doordat alle bewerkingen voor het impregneren zijn uitgevoerd, is het product volledig verduurzaamd, ook gezaagde uiteinden, boorgaten en verbindingen zijn beschermd. Met het oog op de levensduur is een behandeling van het hout niet noodzakelijk. Wel kan worden gekozen voor behandeling om de werking door weersinvloeden -zoals vergrijzing en lichte scheurvorming- tegen te gaan. Gebruik daarvoor een houtolie of houtbeits die geschikt is voor geïmpregneerd hout (geen afsluitende verf- of laklaag aanbrengen).

Een uniek product

Constructie

Robuuste producten. Oerdegelijke constructie, alles vanaf de onderzijde geschroefd.

Detail

Alle uiteinden geschuurd; geen last van splinters. Perfecte afwerking tot in detail.

Houtkeuze

Noord-Europees hout; herkenbaar aan kleine vaste noesten, gezonde structuur. Impregneren per onderdeel.