Driezitsbank van 170cm breed, gemaakt van Noord-Europees vurenhout met FSC®-keurmerk. Mooi vormgeving met in het hout gefreesde rondingen.

Terug

Degelijke tuinbank met een ruime afmeting van 170cm. De tuinbank wordt gemaakt van dikke planken en heeft een stevige constructie met gebogen poten in een kruisverbinding. Het Noord-Europees vurenhout is voorzien van een FSC®-keurmerk en is per onderdeel onder druk verduurzaamd. Wordt geleverd als bouwpakket waarvan de zitting en rugleuning al compleet zijn gemonteerd. Ook verkrijgbaar in een uitvoering van 120cm, daarnaast bevat serie Sneek ook tuintafels in 120 en 170cm.

EAN-nummer
8719074074108
Bestelnummer
0741
Breedte
170cm
Hoogte
91cm
Zithoogte
50cm
Houtdikte
38mm
Kleur
groen geïmpregneerd
Materiaal
hout
Aantal personen
3
Afleverwijze
bouwpakket (zitting en rugleuning zijn al gemonteerd)
Keurmerk
FSC®
Onderhoud
Het hout van dit product is per onderdeel, onder druk en KOMO-keur geïmpregneerd. Doordat alle bewerkingen voor het impregneren zijn uitgevoerd, is het product volledig verduurzaamd, ook gezaagde uiteinden, boorgaten en verbindingen zijn beschermd. Met het oog op de levensduur is een behandeling van het hout niet noodzakelijk. Wel kan worden gekozen voor behandeling om de werking door weersinvloeden -zoals vergrijzing en lichte scheurvorming- tegen te gaan. Gebruik daarvoor een houtolie of houtbeits die geschikt is voor geïmpregneerd hout (geen afsluitende verf- of laklaag aanbrengen).

Een uniek product

Constructie

Robuuste producten. Oerdegelijke constructie, alles vanaf de onderzijde geschroefd.

Detail

Alle uiteinden geschuurd; geen last van splinters. Perfecte afwerking tot in detail.

Houtkeuze

Noord-Europees hout; herkenbaar aan kleine vaste noesten, gezonde structuur. Impregneren per onderdeel.