Duurzame junior kinderpicknicktafel, gemaakt voor intensief en langdurig gebruik. Robuustheid en oerdegelijke kwaliteit komen samen voor eindeloos plezier.

Terug

De junior kinderpicknicktafel is gemaakt van Noor-Europees naaldhout met FSC®-keurmerk. Het hout is zorgvuldig afgewerkt, zodat de picknicktafel splintervrij is. Voor optimale duurzaamheid wordt elk onderdeel apart, onder druk, geïmpregneerd. Blad en zittingen zijn aan de bovenzijde glad doordat alles vanaf de onderzijde geschroefd wordt, ideaal voor kinderen. De stevige constructie garandeert langdurig en frequent gebruik, zowel thuis als op scholen, in kinderopvangcentra en recreatieplekken. De kinderpicknicktafel wordt compleet gemonteerd geleverd, er is dus geen extra montage nodig.

EAN-nummer
8719074041100
Bestelnummer
0411
Lengte
90 cm
Breedte
90 cm
Hoogte
55 cm
Zithoogte
32 cm
Blad- en zittingdikte
35 mm
Bladmaat
90x51 cm
Materiaal
hout
Kleur
groen geïmpregneerd
Vorm
vierkant
Aantal personen
4
Afleverwijze
compleet gemonteerd (op aanvraag als bouwpakket)
Keurmerk
FSC®
Onderhoud
Het hout van dit product is per onderdeel geïmpregneerd onder druk en KOMO-keur. Daardoor zijn alle delen, inclusief gezaagde uiteinden, boorgaten en verbindingen volledig verduurzaamd. Hoewel verdere behandeling niet noodzakelijk is voor de levensduur, kan het gebruik van een geschikte houtolie of houtbeits de effecten van weersinvloeden zoals vergrijzing en lichte scheurvorming verminderen. Vermijd echter het aanbrengen van afsluitende verf- of laklagen. Gebruik geen hogedrukreiniger om het product schoon te maken. Reinigen van het product kan met een borstel, water en een geschikt schoonmaakmiddel.

Een uniek product

Constructie

Robuuste producten. Oerdegelijke constructie, alles vanaf de onderzijde geschroefd.

Detail

Alle uiteinden geschuurd; geen last van splinters. Perfecte afwerking tot in detail.

Houtkeuze

Noord-Europees hout; herkenbaar aan kleine vaste noesten, gezonde structuur. Impregneren per onderdeel.