Een gezellig vormgegeven ronde kinderpicknicktafel met een diameter van 130 cm. Een stevig model dat geschikt is voor intensief gebruik.

Terug

Maximaal genieten voor kinderen met dit schitterende model kinderpicknicktafel. De diameter van 130 cm biedt plaats aan acht kinderen. Het Noord-Europese hout is zorgvuldig bewerkt en splintervrij, het is bovendien voorzien van het FSC®-keurmerk. De blad- en zittingdikte zijn 35 mm, daarmee is de picknicktafel geschikt voor intensief gebruik. Wordt compleet gemonteerd geleverd, montage is dus niet meer nodig.

EAN-nummer
8719074041506
Bestelnummer
0415
Diameter
130 cm
Hoogte
64 cm
Zithoogte
39 cm
Blad- en zittingdikte
35 mm
Blad doorsnee
73 cm
Materiaal
hout
Kleur
groen geïmpregneerd
Vorm
rond
Aantal personen
8
Keurmerk
FSC®
Afleverwijze
compleet gemonteerd (op aanvraag als bouwpakket)
Onderhoud
Het hout van dit product is per onderdeel geïmpregneerd onder druk en KOMO-keur. Daardoor zijn alle delen, inclusief gezaagde uiteinden, boorgaten en verbindingen volledig verduurzaamd. Hoewel verdere behandeling niet noodzakelijk is voor de levensduur, kan het gebruik van een geschikte houtolie of houtbeits de effecten van weersinvloeden zoals vergrijzing en lichte scheurvorming verminderen. Vermijd echter het aanbrengen van afsluitende verf- of laklagen. Gebruik geen hogedrukreiniger om het product schoon te maken. Reinigen van het product kan met een borstel, water en een geschikt schoonmaakmiddel.

Een uniek product

Constructie

Robuuste producten. Oerdegelijke constructie, alles vanaf de onderzijde geschroefd.

Detail

Alle uiteinden geschuurd; geen last van splinters. Perfecte afwerking tot in detail.

Houtkeuze

Noord-Europees hout; herkenbaar aan kleine vaste noesten, gezonde structuur. Impregneren per onderdeel.