Een speelse vierkante kinderpicknicktafel met afmetingen van 125×125 cm. Dit stevige model is ontworpen voor veelvuldig en actief gebruik.

Terug

Dankzij de stevige kruisconstructie heeft deze kinderpicknicktafel een uitstekende stabiliteit. Met 125×125 cm wordt plaats geboden aan acht kinderen. Het gebruik van Noord-Europees vurenhout met FSC®-keurmerk zorgt voor een picknicktafel die jarenlang meegaat. De blad- en zittingdikte is maar liefst 35mm en het hout is splintervrij afgewerkt. Wordt geleverd als volledig gemonteerd artikel, montage is dus overbodig.

EAN-nummer
8719074041605
Bestelnummer
0416
Lengte
125 cm
Breedte
125 cm
Hoogte
64 cm
Zithoogte
39 cm
Blad- en zittingdikte
35 mm
Bladmaat
77x77 cm
Materiaal
hout
Kleur
groen geïmpregneerd
Vorm
vierkant
Aantal personen
8
Afleverwijze
compleet gemonteerd (op aanvraag als bouwpakket)
Keurmerk
FSC®
Onderhoud
Het hout van dit product is per onderdeel geïmpregneerd onder druk en KOMO-keur. Daardoor zijn alle delen, inclusief gezaagde uiteinden, boorgaten en verbindingen volledig verduurzaamd. Hoewel verdere behandeling niet noodzakelijk is voor de levensduur, kan het gebruik van een geschikte houtolie of houtbeits de effecten van weersinvloeden zoals vergrijzing en lichte scheurvorming verminderen. Vermijd echter het aanbrengen van afsluitende verf- of laklagen. Gebruik geen hogedrukreiniger om het product schoon te maken. Reinigen van het product kan met een borstel, water en een geschikt schoonmaakmiddel.

Een uniek product

Constructie

Robuuste producten. Oerdegelijke constructie, alles vanaf de onderzijde geschroefd.

Detail

Alle uiteinden geschuurd; geen last van splinters. Perfecte afwerking tot in detail.

Houtkeuze

Noord-Europees hout; herkenbaar aan kleine vaste noesten, gezonde structuur. Impregneren per onderdeel.