Stevige lage kruk met een robuuste constructie. Heeft een hoogte van 50 cm en kan afzonderlijk gebruikt worden of gecombineerd met andere tuinmeubelen.

Terug

Deze kruk met een hoogte van 50cm, biedt een uiterst stabiele zit dankzij de solide constructie met pen- en gatverbinding. Gemaakt van Noord-Europees naaldhout met FSC®-keurmerk. Elk onderdeel is per stuk bewerkt en onder druk en KOMO-keur geïmpregneerd. Hierdoor is de kruk bestand tegen langdurig intensief gebruik en kan jarenlang mee. De kruk wordt compleet gemonteerd geleverd, waardoor montage overbodig is.

EAN-nummer
8719074047904
Bestelnummer
0479
Lengte
34 cm
Breedte
34 cm
Hoogte
50 cm
Zittingdikte
40 mm
Kleur
groen geïmpregneerd
Materiaal
hout
Aantal personen
1
Afleverwijze
compleet gemonteerd
Keurmerk
FSC®
Onderhoud
Het hout van dit product is per onderdeel geïmpregneerd onder druk en KOMO-keur. Daardoor zijn alle delen, inclusief gezaagde uiteinden, boorgaten en verbindingen volledig verduurzaamd. Hoewel verdere behandeling niet noodzakelijk is voor de levensduur, kan het gebruik van een geschikte houtolie of houtbeits de effecten van weersinvloeden zoals vergrijzing en lichte scheurvorming verminderen. Vermijd echter het aanbrengen van afsluitende verf- of laklagen. Gebruik geen hogedrukreiniger om het product schoon te maken. Reinigen van het product kan met een borstel, water en een geschikt schoonmaakmiddel.

Een uniek product

Constructie

Robuuste producten. Oerdegelijke constructie, alles vanaf de onderzijde geschroefd.

Detail

Alle uiteinden geschuurd; geen last van splinters. Perfecte afwerking tot in detail.

Houtkeuze

Noord-Europees hout; herkenbaar aan kleine vaste noesten, gezonde structuur. Impregneren per onderdeel.