Lage kruk met een oersterke constructie. Heeft een hoogte van 50cm en kan vrijstaand worden gebruikt of gecombineerd met de overige tuinmeubelen.

Terug

Deze kruk is 50cm hoog en staat erg stabiel, dat komt door de stevige constructie met pen- en gatverbinding. Is gemaakt van Noord-Europees vurenhout en voorzien van een FSC®-keurmerk. Het hout is per onderdeel bewerkt en onder druk en KOMO-keur geïmpregneerd. De kruk kan tegen een stootje en gaat jarenlang mee. Montage is niet meer nodig omdat de kruk compleet gemonteerd wordt geleverd.

EAN-nummer
8719074047904
Bestelnummer
0479
Lengte
34cm
Breedte
34cm
Hoogte
50cm
Zittingdikte
40mm
Kleur
groen geïmpregneerd
Materiaal
hout
Aantal personen
1
Afleverwijze
compleet gemonteerd
Keurmerk
FSC®
Onderhoud
Het hout van dit product is per onderdeel, onder druk en KOMO-keur geïmpregneerd. Doordat alle bewerkingen voor het impregneren zijn uitgevoerd, is het product volledig verduurzaamd, ook gezaagde uiteinden, boorgaten en verbindingen zijn beschermd. Met het oog op de levensduur is een behandeling van het hout niet noodzakelijk. Wel kan worden gekozen voor behandeling om de werking door weersinvloeden -zoals vergrijzing en lichte scheurvorming- tegen te gaan. Gebruik daarvoor een houtolie of houtbeits die geschikt is voor geïmpregneerd hout (geen afsluitende verf- of laklaag aanbrengen).

Een uniek product

Constructie

Robuuste producten. Oerdegelijke constructie, alles vanaf de onderzijde geschroefd.

Detail

Alle uiteinden geschuurd; geen last van splinters. Perfecte afwerking tot in detail.

Houtkeuze

Noord-Europees hout; herkenbaar aan kleine vaste noesten, gezonde structuur. Impregneren per onderdeel.