Los hoekelement waarmee een sfeervolle hoekopstelling gecreëerd kan worden met de loungestoelen en/of -banken. Robuust ontwerp voor een langdurig plezierig gebruik.

Terug

Door de doordachte constructie van dit hoekelement is het eenvoudig om een hoekopstelling te creëren met de loungestoel en/of loungebank. Het hout is voorzien van een FSC®-keurmerk en van Noord-Europese afkomst. Alle onderdelen zijn per stuk en verduurzaamd door middel van impregneren onder druk en KOMO-keur. De afwerking is perfect tot in detail met onder andere geschuurde uiteinden. De rustige houtnerven en kleine, gezonde noesten dragen bij aan een warme uitstraling. Optioneel is een op maat gemaakt kussen in de kleur antraciet leverbaar. Het hoekelement wordt los geleverd, exclusief kussens/accessoires. 

EAN-nummer
8719074016108
Bestelnummer
0161
Hoogte
82 cm
Zithoogte
35 cm
Rug- en zittingdikte
35 mm
Kleur
groen geïmpregneerd
Materiaal
hout
Afleverwijze
bouwpakket (rugleuning en zitting zijn al gemonteerd)
Keurmerk
FSC®
Onderhoud
Het hout van dit product is per onderdeel geïmpregneerd onder druk en KOMO-keur. Daardoor zijn alle delen, inclusief gezaagde uiteinden, boorgaten en verbindingen volledig verduurzaamd. Hoewel verdere behandeling niet noodzakelijk is voor de levensduur, kan het gebruik van een geschikte houtolie of houtbeits de effecten van weersinvloeden zoals vergrijzing en lichte scheurvorming verminderen. Vermijd echter het aanbrengen van afsluitende verf- of laklagen. Gebruik geen hogedrukreiniger om het product schoon te maken. Reinigen van het product kan met een borstel, water en een geschikt schoonmaakmiddel.

Een uniek product

Constructie

Robuuste producten. Oerdegelijke constructie, alles vanaf de onderzijde geschroefd.

Detail

Alle uiteinden geschuurd; geen last van splinters. Perfecte afwerking tot in detail.

Houtkeuze

Noord-Europees hout; herkenbaar aan kleine vaste noesten, gezonde structuur. Impregneren per onderdeel.