Los frame met gegalvaniseerd gaas. Op maat gemaakt voor bloembak 4018, ook geschikt om los te plaatsen. Breedte x hoogte, 171x172cm.

Terug

Sterk frame dat gemaakt is van Noord-Europees vurenhout. Het hout is per onderdeel onder druk geïmpregneerd en heeft een FSC®-keurmerk. Het gegalvaniseerde gaas is weggewerkt in een sleuf in het houten frame en van zware kwaliteit. In combinatie met bloembak 4018 vormt dit frame een mooie terrasafscheiding, maar het rek kan ook prima los tegen bijvoorbeeld een muur geplaatst worden om te laten begroeien. De hoogte van het frame is 172cm, de breedte is 171cm. Wordt kant en klaar geleverd.

EAN-nummer
8719074401812
Bestelnummer
04181
Breedte
171cm
Hoogte
172cm
Kleur
groen geïmpregneerd
Materiaal
hout en metaal
Afleverwijze
compleet gemonteerd
Keurmerk
FSC®
Onderhoud
Het hout van dit product is per onderdeel, onder druk en KOMO-keur geïmpregneerd. Doordat alle bewerkingen voor het impregneren zijn uitgevoerd, is het product volledig verduurzaamd, ook gezaagde uiteinden, boorgaten en verbindingen zijn beschermd. Met het oog op de levensduur is een behandeling van het hout niet noodzakelijk. Wel kan worden gekozen voor behandeling om de werking door weersinvloeden -zoals vergrijzing en lichte scheurvorming- tegen te gaan. Gebruik daarvoor een houtolie of houtbeits die geschikt is voor geïmpregneerd hout (geen afsluitende verf- of laklaag aanbrengen).

Een uniek product

Constructie

Robuuste producten. Oerdegelijke constructie, alles vanaf de onderzijde geschroefd.

Detail

Alle uiteinden geschuurd; geen last van splinters. Perfecte afwerking tot in detail.

Houtkeuze

Noord-Europees hout; herkenbaar aan kleine vaste noesten, gezonde structuur. Impregneren per onderdeel.