Sterk houten frame met gegalvaniseerd gaas. Dit frame past in de bloembak van 40x180cm maar kan ook los geplaatst worden.

Terug

Het losse houten frame is voorzien van gegalvaniseerd gaas en vormt in combinatie met bloembak 4018 (40x180cm) een mooie combinatie die bijvoorbeeld als terrasafscheiding gebruikt kan worden. De stevige constructie zorgt ervoor dat het frame ook los geplaatst kan worden om te laten begroeien. Gemaakt van Noord-Europees vurenhout met FSC®-keurmerk en bij levering al compleet gemonteerd.

EAN-nummer
8719074401812
Bestelnummer
04181
Breedte
171cm
Hoogte
172cm
Kleur
groen geïmpregneerd
Materiaal
hout en metaal
Afleverwijze
compleet gemonteerd
Keurmerk
FSC®
Productie
Het houten deel van dit frame is gemaakt van Noord-Europees vurenhout. Dit hout heeft een mooie rustige nervenstructuur en kleine, gezonde noesten. Daardoor heeft het hout een mooie uitstraling. Bij de verwerking worden alle onderdelen eerst volledig afgewerkt en daarna per onderdeel onder druk geïmpregneerd. Vervolgens wordt het hout tijdens een gecontroleerd proces gedroogd in een droogkamer en pas daarna worden de onderdelen gemonteerd. Het voordeel van deze werkwijze is dat alle bewerkte delen zoals geboorde gaten en gezaagde uiteinden volledig verduurzaamd zijn, zodat een hogere duurzaamheid en langere levensduur wordt verkregen. Alle gezaagde uiteinden van het hout worden geschuurd, hierdoor is er geen last van hinderlijke splinters bij het gebruik en de onderdelen worden bij montage altijd met de meest mooie zijde van het hout naar de buiten- of voorkant wordt gemonteerd. Bovenstaande montagewijze is onderdeel van de details die er voor zorgen dat het frame schitterend is afgewerkt.
Toepassing
De degelijke constructie geeft dit frame diverse toepassingsmogelijkheden. Het kan los geplaatst worden op verschillende plaatsen zoals in de tuin of tegen een muur.
Onderhoud
Het hout van dit product is per onderdeel onder druk en KOMO-keur geïmpregneerd. Aangezien alle bewerkingen aan het hout voor het impregneren hebben plaatsgevonden is behandeling voor de levensduur niet noodzakelijk. Door weersinvloeden kan het hout vergrijzen en kan lichte scheurvorming ontstaan, dit geeft het hout een natuurlijke uitstraling. Om verwering tegen te gaan kan het product worden behandeld met een houtolie of beits, hierbij wordt het gebruik van een ademende houtolie of beits aangeraden (geen afsluitende verf- of laklaag).

Een uniek product

Constructie

Robuuste producten. Oerdegelijke constructie, alles vanaf de onderzijde geschroefd.

Detail

Alle uiteinden geschuurd; geen last van splinters. Perfecte afwerking tot in detail.

Houtkeuze

Noord-Europees hout; herkenbaar aan kleine vaste noesten, gezonde structuur. Impregneren per onderdeel.