Los frame met gegalvaniseerd gaas, speciaal op maat gemaakt voor de bloembak van 40×180 cm. Ook geschikt om los te plaatsen, bijvoorbeeld tegen een muur ter begroeiing.

Terug

Degelijk frame dat is gemaakt van Noord-Europees naaldhout. Het hout is per onderdeel onder druk geïmpregneerd en voorzien van een FSC®-keurmerk. Het stevige gegalvaniseerde gaas is naadloos geïntegreerd in een sleuf in het houten frame. Dit frame, in combinatie met een bloembak van 40×180 cm, biedt een prachtige oplossing als terrasafscheiding. Daarnaast leent het zich uitstekend voor losse plaatsing tegen bijvoorbeeld een muur, waar het kan dienen als ondersteuning van klimplanten. Wordt volledig gemonteerd geleverd en is dus klaar voor gebruik.

EAN-nummer
8719074401812
Bestelnummer
04181
Breedte
171 cm
Hoogte
172 cm
Kleur
groen geïmpregneerd
Materiaal
hout en metaal
Afleverwijze
compleet gemonteerd
Keurmerk
FSC®
Onderhoud
Het hout van dit product is per onderdeel geïmpregneerd onder druk en KOMO-keur. Daardoor zijn alle delen, inclusief gezaagde uiteinden, boorgaten en verbindingen volledig verduurzaamd. Hoewel verdere behandeling niet noodzakelijk is voor de levensduur, kan het gebruik van een geschikte houtolie of houtbeits de effecten van weersinvloeden zoals vergrijzing en lichte scheurvorming verminderen. Vermijd echter het aanbrengen van afsluitende verf- of laklagen. Gebruik geen hogedrukreiniger om het product schoon te maken. Reinigen van het product kan met een borstel, water en een geschikt schoonmaakmiddel.

Een uniek product

Constructie

Robuuste producten. Oerdegelijke constructie, alles vanaf de onderzijde geschroefd.

Detail

Alle uiteinden geschuurd; geen last van splinters. Perfecte afwerking tot in detail.

Houtkeuze

Noord-Europees hout; herkenbaar aan kleine vaste noesten, gezonde structuur. Impregneren per onderdeel.