Stevig houten frame voorzien van gegalvaniseerd gaas. Dit frame is passend in bloembak 4012, maar kan ook prima los geplaatst worden. Breedte x hoogte, 111x172cm.

Terug

Dit houten frame kan gebruikt worden om bijvoorbeeld tegen een muur te plaatsen en te laten begroeien. Gecombineerd met bloembak 4012 wordt een mooie set gecreëerd die uitstekend kan dienen als terrasafscheiding. Het rek is gemaakt van Noord-Europees vurenhout dat is voorzien van het FSC®-keurmerk, het gaas is gegalvaniseerd. Het frame is 111cm breed, 172cm hoog en wordt kant en klaar geleverd.

EAN-nummer
8719074401218
Bestelnummer
40121
Breedte
111cm
Hoogte
172cm
Kleur
groen geïmpregneerd
Materiaal
hout en metaal
Afleverwijze
compleet gemonteerd
Keurmerk
FSC®
Onderhoud
Het hout van dit product is per onderdeel, onder druk en KOMO-keur geïmpregneerd. Doordat alle bewerkingen voor het impregneren zijn uitgevoerd, is het product volledig verduurzaamd, ook gezaagde uiteinden, boorgaten en verbindingen zijn beschermd. Met het oog op de levensduur is een behandeling van het hout niet noodzakelijk. Wel kan worden gekozen voor behandeling om de werking door weersinvloeden -zoals vergrijzing en lichte scheurvorming- tegen te gaan. Gebruik daarvoor een houtolie of houtbeits die geschikt is voor geïmpregneerd hout (geen afsluitende verf- of laklaag aanbrengen).

Een uniek product

Constructie

Robuuste producten. Oerdegelijke constructie, alles vanaf de onderzijde geschroefd.

Detail

Alle uiteinden geschuurd; geen last van splinters. Perfecte afwerking tot in detail.

Houtkeuze

Noord-Europees hout; herkenbaar aan kleine vaste noesten, gezonde structuur. Impregneren per onderdeel.