Deze loungebank driezits is geschikt voor levering in combinatie met het hoekelement en biedt een ontspannen zithouding. De degelijke zithouding zorgt voor een stevige en betrouwbare basis. Tot in detail zorgvuldig en splintervrij afgewerkt.

Terug

Ontdek relaxed zitten op deze loungebank driezits die gecombineerd met het hoekelement een hoekopstelling met bijvoorbeeld de loungestoel of loungebank tweezits mogelijk maakt. Het Noord-Europese naaldhout is voorzien van het FSC®-keurmerk voor verantwoord bosbeheer. Daarnaast is het hout voor optimale verduurzaming per onderdeel onder druk en KOMO-keur geïmpregneerd. Alle gezaagde uiteinden zijn geschuurd, waardoor de bank splintervrij is. Met de optioneel leverbare perfect passende kussens wordt het zitcomfort nog hoger. De bank wordt geleverd zonder kussens en/of accessoires.

EAN-nummer
8719074014197
Bestelnummer
01419
Breedte
180 cm
Hoogte
82 cm
Zithoogte
35 cm
Rug- en zittingdikte
35 mm
Kleur
groen geïmpregneerd
Materiaal
hout
Aantal personen
3
Afleverwijze
bouwpakket (rugleuning, zitting en zijkant reeds gemonteerd)
Keurmerk
FSC®
Onderhoud
Het hout van dit product is per onderdeel geïmpregneerd onder druk en KOMO-keur. Daardoor zijn alle delen, inclusief gezaagde uiteinden, boorgaten en verbindingen volledig verduurzaamd. Hoewel verdere behandeling niet noodzakelijk is voor de levensduur, kan het gebruik van een geschikte houtolie of houtbeits de effecten van weersinvloeden zoals vergrijzing en lichte scheurvorming verminderen. Vermijd echter het aanbrengen van afsluitende verf- of laklagen. Gebruik geen hogedrukreiniger om het product schoon te maken. Reinigen van het product kan met een borstel, water en een geschikt schoonmaakmiddel.

Een uniek product

Constructie

Robuuste producten. Oerdegelijke constructie, alles vanaf de onderzijde geschroefd.

Detail

Alle uiteinden geschuurd; geen last van splinters. Perfecte afwerking tot in detail.

Houtkeuze

Noord-Europees hout; herkenbaar aan kleine vaste noesten, gezonde structuur. Impregneren per onderdeel.