Elegante loungebank van 135 cm breed biedt in combinatie met het hoekelement een perfecte hoeksetting voor ontspannen momenten. Gemaakt van Noord-Europees naaldhout en tot in detail verfijnd afgewerkt. Optioneel zijn kussens leverbaar en is uitbreiding met een hoekelement mogelijk.

Terug

Ontspannen in stijl op deze loungebank tweezits die kan worden gecombineerd met het hoekelement, waardoor in combinatie met de loungestoel en/of een andere loungebank een perfecte hoekcombinatie ontstaat. Gemaakt van hoogwaardig Noord-Europees naaldhout met een rustige houtnerfstructuur en kleine, gezonde noesten. Splintervrij afgewerkt met geschuurde uiteinden. Het hout is per onderdeel onder druk en KOMO-keur geïmpregneerd en voorzien van het FSC®-keurmerk. Optioneel zijn perfect passende kussens verkrijgbaar. De bank wordt geleverd zonder kussens en/of accessoires.

EAN-nummer
8719074013190
Bestelnummer
01319
Breedte
135 cm
Hoogte
82 cm
Zithoogte
35 cm
Rug- en zittingdikte
35 mm
Kleur
groen geïmpregneerd
Materiaal
hout
Aantal personen
2
Afleverwijze
bouwpakket (rugleuning, zitting en zijkant reeds gemonteerd)
Keurmerk
FSC®
Onderhoud
Het hout van dit product is per onderdeel geïmpregneerd onder druk en KOMO-keur. Daardoor zijn alle delen, inclusief gezaagde uiteinden, boorgaten en verbindingen volledig verduurzaamd. Hoewel verdere behandeling niet noodzakelijk is voor de levensduur, kan het gebruik van een geschikte houtolie of houtbeits de effecten van weersinvloeden zoals vergrijzing en lichte scheurvorming verminderen. Vermijd echter het aanbrengen van afsluitende verf- of laklagen. Gebruik geen hogedrukreiniger om het product schoon te maken. Reinigen van het product kan met een borstel, water en een geschikt schoonmaakmiddel.

Een uniek product

Constructie

Robuuste producten. Oerdegelijke constructie, alles vanaf de onderzijde geschroefd.

Detail

Alle uiteinden geschuurd; geen last van splinters. Perfecte afwerking tot in detail.

Houtkeuze

Noord-Europees hout; herkenbaar aan kleine vaste noesten, gezonde structuur. Impregneren per onderdeel.