Deze loungestoel is gemaakt om te combineren met het hoekelement. De stoel wordt gemaakt van Noord-Europees hout met FSC®-keurmerk. Tot in detail perfect afgewerkt. Optioneel zijn kussens verkrijgbaar.

Terug

Comfort en vakmanschap komen samen in deze loungestoel. De stoel zorgt in combinatie met het hoekelement en de twee- of driezitsloungebank voor een schitterende hoekopstelling. Gemaakt van Noord-Europees hout met een rustige houtnerfstructuur en kleine, gezonde noesten. Het hout is voorzien van een FSC®-keurmerk. Ieder onderdeel is zorgvuldig per stuk bewerkt en geïmpregneerd onder KOMO-keur. De afwerking is splintervrij, alle gezaagde uiteinden zijn geschuurd. Optioneel zijn kussens leverbaar voor extra zitcomfort. De stoel wordt geleverd zonder kussens en/of accessoires.

EAN-nummer
8719074014395
Bestelnummer
01439
Breedte
72 cm
Hoogte
82 cm
Zithoogte
35 cm
Rug- en zittingdikte
35 mm
Kleur
groen geïmpregneerd
Materiaal
hout
Aantal personen
1
Afleverwijze
bouwpakket (rugleuning, zitting en zijkant reeds gemonteerd)
Keurmerk
FSC®
Onderhoud
Het hout van dit product is per onderdeel geïmpregneerd onder druk en KOMO-keur. Daardoor zijn alle delen, inclusief gezaagde uiteinden, boorgaten en verbindingen volledig verduurzaamd. Hoewel verdere behandeling niet noodzakelijk is voor de levensduur, kan het gebruik van een geschikte houtolie of houtbeits de effecten van weersinvloeden zoals vergrijzing en lichte scheurvorming verminderen. Vermijd echter het aanbrengen van afsluitende verf- of laklagen. Gebruik geen hogedrukreiniger om het product schoon te maken. Reinigen van het product kan met een borstel, water en een geschikt schoonmaakmiddel.

Een uniek product

Constructie

Robuuste producten. Oerdegelijke constructie, alles vanaf de onderzijde geschroefd.

Detail

Alle uiteinden geschuurd; geen last van splinters. Perfecte afwerking tot in detail.

Houtkeuze

Noord-Europees hout; herkenbaar aan kleine vaste noesten, gezonde structuur. Impregneren per onderdeel.