De loungetafel heeft een robuust ontwerp en is perfect afgewerkt. De tafel is geemaakt van Noord-Europees naaldhout, voorzien van een FSC®-keurmerk en heeft een ruime afmeting van 130×75 cm.

Terug

Deze loungetafel van 130×75 cm is een robuust en betrouwbaar buitenmeubel dat is ontworpen voor langdurig gebruik. De zorgvuldige, splintervrije afwerking zorgt voor een comfortbale gebruikservaring. Wordt gemaakt van Noord-Europees naaldhout dat is voorzien van een FSC®-keurmerk. De onderdelen zijn per stuk onder druk en KOMO-keur geïmpregneerd. De tafel wordt los geleverd exclusief accessoires. 

EAN-nummer
8719074014203
Bestelnummer
0142
Lengte
130 cm
Breedte
75 cm
Hoogte
43 cm
Bladmaat
130x75 cm
Kleur
groen geïmpregneerd
Materiaal
hout
Vorm
rechthoek
Afleverwijze
bouwpakket (blad is al gemonteerd)
Keurmerk
FSC®
Onderhoud
Het hout van dit product is per onderdeel geïmpregneerd onder druk en KOMO-keur. Daardoor zijn alle delen, inclusief gezaagde uiteinden, boorgaten en verbindingen volledig verduurzaamd. Hoewel verdere behandeling niet noodzakelijk is voor de levensduur, kan het gebruik van een geschikte houtolie of houtbeits de effecten van weersinvloeden zoals vergrijzing en lichte scheurvorming verminderen. Vermijd echter het aanbrengen van afsluitende verf- of laklagen. Gebruik geen hogedrukreiniger om het product schoon te maken. Reinigen van het product kan met een borstel, water en een geschikt schoonmaakmiddel.

Een uniek product

Constructie

Robuuste producten. Oerdegelijke constructie, alles vanaf de onderzijde geschroefd.

Detail

Alle uiteinden geschuurd; geen last van splinters. Perfecte afwerking tot in detail.

Houtkeuze

Noord-Europees hout; herkenbaar aan kleine vaste noesten, gezonde structuur. Impregneren per onderdeel.