Minituin van 89cm hoog met vakverdeling. Degelijk uitgevoerd met vierkante poten en dikke planken. Royale buitenmaat van 120x80cm.

Terug

Een ideale hoogte van 89cm en ruime bakafmeting van 120x80cm zorgen ervoor dat deze minituin erg geschikt is om gemakkelijk te tuinieren. De minituin is voorzien van een uitneembare vakverdeling en stevige houten bodem. Voor de productie wordt gebruik gemaakt van Noord-Europees naaldhout, dat herkenbaar is aan de rustige nerfstructuur en kleine noesten, ook is het hout voorzien van een FSC®-keurmerk. Het hout is splintervrij afgewerkt en is per onderdeel onder druk en KOMO-keur verduurzaamd. De dubbele hoekverbinding met inbusbouten zorgt ervoor dat de minituin stabiel staat en oersterk is. De minituin wordt geleverd als bouwpakket met duidelijke montage-instructie.

EAN-nummer
8719074052007
Bestelnummer
0520
Lengte
120cm
Breedte
80cm
Hoogte
89cm
Kleur
groen geïmpregneerd
Materiaal
hout
Afleverwijze
bouwpakket
Keurmerk
FSC®
Onderhoud
Het hout van dit product is per onderdeel, onder druk en KOMO-keur geïmpregneerd. Doordat alle bewerkingen voor het impregneren zijn uitgevoerd, is het product volledig verduurzaamd, ook gezaagde uiteinden, boorgaten en verbindingen zijn beschermd. Met het oog op de levensduur is een behandeling van het hout niet noodzakelijk. Wel kan worden gekozen voor behandeling om de werking door weersinvloeden -zoals vergrijzing en lichte scheurvorming- tegen te gaan. Gebruik daarvoor een houtolie of houtbeits die geschikt is voor geïmpregneerd hout (geen afsluitende verf- of laklaag aanbrengen).

Een uniek product

Constructie

Robuuste producten. Oerdegelijke constructie, alles vanaf de onderzijde geschroefd.

Detail

Alle uiteinden geschuurd; geen last van splinters. Perfecte afwerking tot in detail.

Houtkeuze

Noord-Europees hout; herkenbaar aan kleine vaste noesten, gezonde structuur. Impregneren per onderdeel.