De minituin is een compacte kweekbak op poten, voorzien van handige vakverdeling. De hoogte is 88 cm, de buitenafmeting overig is 120×80 cm. Stevig ontwerp met vierkante poten en dikke planken.

Terug

De optimale hoogte van 88 cm en bakafmeting van 120×80 cm maken deze minituin perfect geschikt voor moeiteloos staand tuinieren. De minituin is uitgerust met een uitneembare vakverdeling en een stevige houten bodem. Bij de productie wordt Noord-Europees naaldhout gebruikt, wat herkenbaar is aan de rustige nerfstructuur en kleine noesten. Het hout is voorzien van het FSC®-keurmerk. De afwerking is splintervrij en het hout is onder druk en KOMO-keur verduurzaamd. Dankzij de dubbele hoekverbinding met inbusbouten staat de minituin stabiel en is hij buitengewoon robuust. Wordt geleverd als bouwpakket met duidelijke montage-instructies.

EAN-nummer
8719074052007
Bestelnummer
0520
Lengte
120 cm
Breedte
80 cm
Hoogte
89 cm
Kleur
groen geïmpregneerd
Materiaal
hout
Afleverwijze
bouwpakket
Keurmerk
FSC®
Onderhoud
Het hout van dit product is per onderdeel geïmpregneerd onder druk en KOMO-keur. Daardoor zijn alle delen, inclusief gezaagde uiteinden, boorgaten en verbindingen volledig verduurzaamd. Hoewel verdere behandeling niet noodzakelijk is voor de levensduur, kan het gebruik van een geschikte houtolie of houtbeits de effecten van weersinvloeden zoals vergrijzing en lichte scheurvorming verminderen. Vermijd echter het aanbrengen van afsluitende verf- of laklagen. Gebruik geen hogedrukreiniger om het product schoon te maken. Reinigen van het product kan met een borstel, water en een geschikt schoonmaakmiddel.

Een uniek product

Constructie

Robuuste producten. Oerdegelijke constructie, alles vanaf de onderzijde geschroefd.

Detail

Alle uiteinden geschuurd; geen last van splinters. Perfecte afwerking tot in detail.

Houtkeuze

Noord-Europees hout; herkenbaar aan kleine vaste noesten, gezonde structuur. Impregneren per onderdeel.