Robuuste houten opbergbox, voorzien van een stevig deksel met gasveren. Gemaakt van Noord-Europees naaldhout met FSC®-keurmerk. Wordt geleverd exclusief inhoud.

Terug

Veelzijdig toepasbare opbergbox, gemaakt van Noord-Europees naaldhout met FSC®-keurmerk. Met royale binnenafmetingen van 105x60x60 cm biedt de opbergbox voldoende ruimte voor diverse materialen en is hij perfect afgestemd op de afmetingen van kussens van Talen Buitenmeubelen. Het hout is zorgvuldig splintervrij afgewerkt en onder druk geïmpregneerd voor duurzaamheid. Het robuuste houten deksel is uitgerust met gasveren voor gecontroleerd openen en sluiten. Dankzij de voorgemonteerde delen is de montage van de opbergbox eenvoudig.

EAN-nummer
8719074051208
Bestelnummer
0512
Lengte
118 cm
Breedte
74 cm
Hoogte
79 cm
Kleur
groen geïmpregneerd
Materiaal
hout
Afleverwijze
bouwpakket
Keurmerk
FSC®
Onderhoud
Het hout van dit product is per onderdeel geïmpregneerd onder druk en KOMO-keur. Daardoor zijn alle delen, inclusief gezaagde uiteinden, boorgaten en verbindingen volledig verduurzaamd. Hoewel verdere behandeling niet noodzakelijk is voor de levensduur, kan het gebruik van een geschikte houtolie of houtbeits de effecten van weersinvloeden zoals vergrijzing en lichte scheurvorming verminderen. Vermijd echter het aanbrengen van afsluitende verf- of laklagen. Gebruik geen hogedrukreiniger om het product schoon te maken. Reinigen van het product kan met een borstel, water en een geschikt schoonmaakmiddel.

Een uniek product

Constructie

Robuuste producten. Oerdegelijke constructie, alles vanaf de onderzijde geschroefd.

Detail

Alle uiteinden geschuurd; geen last van splinters. Perfecte afwerking tot in detail.

Houtkeuze

Noord-Europees hout; herkenbaar aan kleine vaste noesten, gezonde structuur. Impregneren per onderdeel.