Een robuuste parkbank Zeist, biedt ruim plaats aan drie personen. Het comfortabele zitgedeelte is een resultaat van doordachte vormgeving.

Terug

De ruime parkbank Zeist biedt voldoende zitplaats voor drie volwassenen. Elk onderdeel is apart bewerkt en behandeld met impregnatie onder druk en KOMO-keur. De brede armleuning en stevige achterpoot zijn beide vervaardigd uit één stuk hout, wat de duurzaamheid van de parkbank waarborgt. Het Noord-Europese vurenhout is voorzien van het FSC®-keurmerk, vertoont een rustige nervenstructuur en bevat gezonde noesten. Dankzij de vooraf gemonteerde zitting, rugleuning en zijkanten is de montage van de parkbank eenvoudig. Bijpassende kussens in antraciet zijn beschikbaar voor extra comfort.

EAN-nummer
8719074044101
Bestelnummer
0441
Breedte
180 cm
Hoogte
94 cm
Zithoogte
43 cm
Rug- en zittingdikte
35 mm
Kleur
groen geïmpregneerd
Materiaal
hout
Aantal personen
3
Afleverwijze
bouwpakket (rugleuning, zitting en zijkanten zijn al gemonteerd)
Keurmerk
FSC®
Onderhoud
Het hout van dit product is per onderdeel geïmpregneerd onder druk en KOMO-keur. Daardoor zijn alle delen, inclusief gezaagde uiteinden, boorgaten en verbindingen volledig verduurzaamd. Hoewel verdere behandeling niet noodzakelijk is voor de levensduur, kan het gebruik van een geschikte houtolie of houtbeits de effecten van weersinvloeden zoals vergrijzing en lichte scheurvorming verminderen. Vermijd echter het aanbrengen van afsluitende verf- of laklagen. Gebruik geen hogedrukreiniger om het product schoon te maken. Reinigen van het product kan met een borstel, water en een geschikt schoonmaakmiddel.

Een uniek product

Constructie

Robuuste producten. Oerdegelijke constructie, alles vanaf de onderzijde geschroefd.

Detail

Alle uiteinden geschuurd; geen last van splinters. Perfecte afwerking tot in detail.

Houtkeuze

Noord-Europees hout; herkenbaar aan kleine vaste noesten, gezonde structuur. Impregneren per onderdeel.