Royale variant van de parkbank Zeist met ideale ronding in de zitting. Met een breedte van 230cm geschikt voor vier volwassenen.

Terug

De vierzits parkbank Zeist, met een gebogen zitting voor optimaal zitcomfort, is gemaakt van Noord-Europees naaldhout met FSC®-keurmerk. Elk onderdeel apart bewerkt en onder druk geïmpregneerd. De gezaagde uiteinden van het hout zijn zorgvuldig geschuurd, daardoor is de bank rondom splintervrij. Doordat de armleuning en achterpoot afzonderlijk uit één stuk hout zijn gefreesd, is de parkbank buitengewoon robuust en geschikt voor langdurig en intensief gebruik. De montage is eenvoudig, zitting, rugleuningen en zijkanten zijn al voorgemonteerd. Op maat gemaakte kussens zijn beschikbaar in de kleuren taupe en antraciet.

EAN-nummer
8719074045108
Bestelnummer
0451
Breedte
230 cm
Hoogte
94 cm
Zithoogte
43 cm
Rug- en zittingdikte
35 mm
Kleur
groen geïmpregneerd
Materiaal
hout
Aantal personen
4
Afleverwijze
bouwpakket (rugleuning, zitting en zijkanten zijn al gemonteerd)
Keurmerk
FSC®
Onderhoud
Het hout van dit product is per onderdeel geïmpregneerd onder druk en KOMO-keur. Daardoor zijn alle delen, inclusief gezaagde uiteinden, boorgaten en verbindingen volledig verduurzaamd. Hoewel verdere behandeling niet noodzakelijk is voor de levensduur, kan het gebruik van een geschikte houtolie of houtbeits de effecten van weersinvloeden zoals vergrijzing en lichte scheurvorming verminderen. Vermijd echter het aanbrengen van afsluitende verf- of laklagen. Gebruik geen hogedrukreiniger om het product schoon te maken. Reinigen van het product kan met een borstel, water en een geschikt schoonmaakmiddel.

Een uniek product

Constructie

Robuuste producten. Oerdegelijke constructie, alles vanaf de onderzijde geschroefd.

Detail

Alle uiteinden geschuurd; geen last van splinters. Perfecte afwerking tot in detail.

Houtkeuze

Noord-Europees hout; herkenbaar aan kleine vaste noesten, gezonde structuur. Impregneren per onderdeel.