Royale uitvoering van de parkbank Zeist met een fijn zitcomfort. Met een breedte van 230cm geschikt voor vier volwassenen.

Terug

Vierzits parkbank Zeist met ronding in de zitting voor optimaal zitcomfort. Gemaakt van Noord-Europees naaldhout dat is voorzien van een FSC®-keurmerk. Alle onderdelen zijn per stuk bewerkt en onder druk geïmpregneerd. De gezaagde uiteinden van het hout zijn geschuurd, waardoor de bank rondom splintervrij is. Onderdelen als de brede armleuning en gebogen achterpoot zijn uit één stuk hout gefreesd, waardoor de parkbank erg robuust is en geschikt voor langdurig en intensief gebruik. De montage van de parkbank is eenvoudig omdat de rugleuning, zitting en zijkanten al zijn gemonteerd. Kussens op maat zijn verkrijgbaar in de kleuren taupe en antraciet.

EAN-nummer
8719074045108
Bestelnummer
0451
Breedte
230cm
Hoogte
94cm
Zithoogte
43cm
Rug- en zittingdikte
35mm
Kleur
groen geïmpregneerd
Materiaal
hout
Aantal personen
4
Afleverwijze
bouwpakket (rugleuning, zitting en zijkanten zijn al gemonteerd)
Keurmerk
FSC®
Onderhoud
Het hout van dit product is per onderdeel, onder druk en KOMO-keur geïmpregneerd. Doordat alle bewerkingen voor het impregneren zijn uitgevoerd, is het product volledig verduurzaamd, ook gezaagde uiteinden, boorgaten en verbindingen zijn beschermd. Met het oog op de levensduur is een behandeling van het hout niet noodzakelijk. Wel kan worden gekozen voor behandeling om de werking door weersinvloeden -zoals vergrijzing en lichte scheurvorming- tegen te gaan. Gebruik daarvoor een houtolie of houtbeits die geschikt is voor geïmpregneerd hout (geen afsluitende verf- of laklaag aanbrengen).

Een uniek product

Constructie

Robuuste producten. Oerdegelijke constructie, alles vanaf de onderzijde geschroefd.

Detail

Alle uiteinden geschuurd; geen last van splinters. Perfecte afwerking tot in detail.

Houtkeuze

Noord-Europees hout; herkenbaar aan kleine vaste noesten, gezonde structuur. Impregneren per onderdeel.