Royaal plaats voor vier personen aan deze compacte picknicktafel met een afmeting van 150x150cm. Een solide picknicktafel die zowel in de privésfeer als in horeca/recreatie gebruikt kan worden.

Terug

Een ideale picknicktafel voor het geval dat er beperkte ruimte beschikbaar is, met een compacte afmeting van 150x150cm is er toch voldoende plaats voor vier volwassenen. De picknicktafel is robuust uitgevoerd in Noord-Europees naaldhout voorzien van het FSC®-keurmerk. Een perfecte afwerking doordat het hout per onderdeel wordt bewerkt, waarbij alle gezaagde uiteinden worden geschuurd. Deze picknicktafel is gemaakt om jarenlang gebruik van te kunnen maken, wordt compleet gemonteerd afgeleverd en is voorzien van een parasolopening.

EAN-nummer
8719074040707
Bestelnummer
0407
Lengte
150cm
Breedte
150cm
Hoogte
76cm
Zithoogte
46cm
Blad- en zittingdikte
45mm
Bladmaat
150x76cm
Kleur
groen geïmpregneerd
Materiaal
hout
Vorm
vierkant
Aantal personen
4
Afleverwijze
compleet gemonteerd (op aanvraag als bouwpakket)
Keurmerk
FSC®
Onderhoud
Het hout van dit product is per onderdeel, onder druk en KOMO-keur geïmpregneerd. Doordat alle bewerkingen voor het impregneren zijn uitgevoerd, is het product volledig verduurzaamd, ook gezaagde uiteinden, boorgaten en verbindingen zijn beschermd. Met het oog op de levensduur is een behandeling van het hout niet noodzakelijk. Wel kan worden gekozen voor behandeling om de werking door weersinvloeden -zoals vergrijzing en lichte scheurvorming- tegen te gaan. Gebruik daarvoor een houtolie of houtbeits die geschikt is voor geïmpregneerd hout (geen afsluitende verf- of laklaag aanbrengen).

Een uniek product

Constructie

Robuuste producten. Oerdegelijke constructie, alles vanaf de onderzijde geschroefd.

Detail

Alle uiteinden geschuurd; geen last van splinters. Perfecte afwerking tot in detail.

Houtkeuze

Noord-Europees hout; herkenbaar aan kleine vaste noesten, gezonde structuur. Impregneren per onderdeel.