Degelijke picknicktafel van 150×150 cm. Dankzij de oerdegelijke constructie geschikt voor langdurig en intensief gebruik.

Terug

Deze stevige picknicktafel, met een compacte afmeting van 150×150 cm, biedt comfortabel plaats aan vier personen. Dankzij de robuuste constructie is deze picknicktafel ideaal voor een langdurig en intensief gebruik. Het hout is zorgvuldig geschaafd, geschuurd en verder bewerkt, wat resulteert in een splintervrije afwerking. Door de dubbel schroefverbindingen aan de onderzijde is de picknicktafel extra versterkt. De goed uitgebalanceerde verhoudingen tussen het blad en de zitting zorgen voor optimaal zitgemak. Daarnaast is de picknicktafel voorzien van een parasolopening. Vervaardigd van Noord-Europees vurenhout met het FSC®-keurmerk voor gegarandeerde duurzaamheid.

EAN-nummer
8719074040707
Bestelnummer
0407
Lengte
150 cm
Breedte
150 cm
Hoogte
76 cm
Zithoogte
46 cm
Blad- en zittingdikte
45 mm
Bladmaat
150x76 cm
Kleur
groen geïmpregneerd
Materiaal
hout
Vorm
vierkant
Aantal personen
4
Afleverwijze
compleet gemonteerd (op aanvraag in bouwpakket)
Keurmerk
FSC®
Onderhoud
Het hout van dit product is per onderdeel geïmpregneerd onder druk en KOMO-keur. Daardoor zijn alle delen, inclusief gezaagde uiteinden, boorgaten en verbindingen volledig verduurzaamd. Hoewel verdere behandeling niet noodzakelijk is voor de levensduur, kan het gebruik van een geschikte houtolie of houtbeits de effecten van weersinvloeden zoals vergrijzing en lichte scheurvorming verminderen. Vermijd echter het aanbrengen van afsluitende verf- of laklagen. Gebruik geen hogedrukreiniger om het product schoon te maken. Reinigen van het product kan met een borstel, water en een geschikt schoonmaakmiddel.

Een uniek product

Constructie

Robuuste producten. Oerdegelijke constructie, alles vanaf de onderzijde geschroefd.

Detail

Alle uiteinden geschuurd; geen last van splinters. Perfecte afwerking tot in detail.

Houtkeuze

Noord-Europees hout; herkenbaar aan kleine vaste noesten, gezonde structuur. Impregneren per onderdeel.