Luxe picknicktafel gemaakt van een hoge kwaliteit hardhout. Aan deze ruime picknicktafel met een lengte van 200cm is plaats voor acht personen.

Terug

Deze picknicktafel is volledig gemaakt van hardhout en heeft daardoor een luxe uitstraling. De picknicktafel heeft een parasolopening en biedt plaats aan acht personen. Het hardhout valt in een hoge duurzaamheidsklasse en is voorzien van een FSC®-keurmerk. Het hout wordt van de onderzijde dubbel geschroefd. Alle onderdelen worden per stuk bewerkt en geschaafd, de gezaagde uiteinden worden geschuurd waardoor de picknicktafel rondom splintervrij is afgewerkt. Montage is niet meer nodig, want de picknicktafel wordt compleet gemonteerd afgeleverd.

EAN-nummer
8719074041803
Bestelnummer
0418
Lengte
200cm
Breedte
160cm
Hoogte
76cm
Zithoogte
46cm
Blad- en zittingdikte
40mm
Bladmaat
200x85cm
Kleur
bruin
Materiaal
hout
Vorm
rechthoek
Aantal personen
8
Afleverwijze
compleet gemonteerd (op aanvraag als bouwpakket)
Keurmerk
FSC®
Onderhoud
Doordat het hardhout van dit product in een hoge duurzaamheidsklasse valt, is behandeling van het hardhout met het oog op de levensduur niet noodzakelijk. Wel kan ervoor worden gekozen om met het oog op werking door weersinvloeden -zoals vergrijzing en lichte scheurvorming- tegen te gaan het hardhout te behandelen met een hardhoutolie (geen afsluitende verf- of laklaag aanbrengen).

Een uniek product

Constructie

Robuuste producten. Oerdegelijke constructie, alles vanaf de onderzijde geschroefd.

Detail

Alle uiteinden geschuurd; geen last van splinters. Perfecte afwerking tot in detail.

Houtkeuze

Noord-Europees hout; herkenbaar aan kleine vaste noesten, gezonde structuur. Impregneren per onderdeel.