Een robuuste picknicktafel met een royaal formaat van 200x160cm. Degelijk model picknicktafel welke geschikt is voor zowel thuis- en bedrijfssfeer als voor horeca en recreatie.

Terug

Zwaar uitgevoerde picknicktafel met een lengte van 200cm, geschikt voor acht personen. Alle onderdelen zijn per stuk bewerkt en onder druk geïmpregneerd. Het Noord-Europese naaldhout is glad geschaafd en alle uiteinden zijn geschuurd, daardoor is de picknicktafel rondom splintervrij. Alle verbindingen zijn vanaf de onderzijde, dubbel geschroefd. De sterke constructie maakt de picknicktafel stevig en geschikt voor intensief gebruik. Voorzien van een FSC®-keurmerk en parasolopening. Montage is niet meer nodig omdat de picknicktafel compleet gemonteerd geleverd wordt.

EAN-nummer
8719074040509
Bestelnummer
0405
Lengte
200cm
Breedte
160cm
Hoogte
76cm
Zithoogte
46cm
Blad- en zittingdikte
45mm
Bladmaat
200x85cm
Materiaal
hout
Kleur
groen geïmpregneerd
Vorm
rechthoek
Aantal personen
8
Afleverwijze
compleet gemonteerd (op aanvraag als bouwpakket)
Keurmerk
FSC®
Onderhoud
Het hout van dit product is per onderdeel, onder druk en KOMO-keur geïmpregneerd. Doordat alle bewerkingen voor het impregneren zijn uitgevoerd, is het product volledig verduurzaamd, ook gezaagde uiteinden, boorgaten en verbindingen zijn beschermd. Met het oog op de levensduur is een behandeling van het hout niet noodzakelijk. Wel kan worden gekozen voor behandeling om de werking door weersinvloeden -zoals vergrijzing en lichte scheurvorming- tegen te gaan. Gebruik daarvoor een houtolie of houtbeits die geschikt is voor geïmpregneerd hout (geen afsluitende verf- of laklaag aanbrengen).

Een uniek product

Constructie

Robuuste producten. Oerdegelijke constructie, alles vanaf de onderzijde geschroefd.

Detail

Alle uiteinden geschuurd; geen last van splinters. Perfecte afwerking tot in detail.

Houtkeuze

Noord-Europees hout; herkenbaar aan kleine vaste noesten, gezonde structuur. Impregneren per onderdeel.