Met een lengte van 230cm biedt deze picknicktafel plaats aan tien personen. De oerdegelijke constructie zorgt ervoor dat de picknicktafel geschikt is voor intensief gebruik.

Terug

Plaats voor tien personen aan deze oerdegelijke picknicktafel van 230cm lang. Voor de productie wordt Noord-Europees vurenhout gebruikt dat voorzien is van een FSC®-keurmerk. De picknicktafel heeft een parasolopening en gaat jarenlang mee doordat het hout per onderdeel is bewerkt en onder druk geïmpregneerd. Een oerdegelijke constructie, waarbij alles van de onderzijde dubbel wordt geschroefd en een splintervrije afwerking zorgen voor langdurig zorgeloos gebruik. De picknicktafel wordt kant en klaar, gemonteerd, afgeleverd.

EAN-nummer
8719074040905
Bestelnummer
0409
Lengte
230cm
Breedte
160cm
Hoogte
76cm
Zithoogte
46cm
Blad- en zittingdikte
45mm
Bladmaat
230x85cm
Materiaal
hout
Kleur
groen geïmpregneerd
Vorm
rechthoek
Aantal personen
10
Afleverwijze
compleet gemonteerd (op aanvraag als bouwpakket)
Keurmerk
FSC®
Onderhoud
Het hout van dit product is per onderdeel, onder druk en KOMO-keur geïmpregneerd. Doordat alle bewerkingen voor het impregneren zijn uitgevoerd, is het product volledig verduurzaamd, ook gezaagde uiteinden, boorgaten en verbindingen zijn beschermd. Met het oog op de levensduur is een behandeling van het hout niet noodzakelijk. Wel kan worden gekozen voor behandeling om de werking door weersinvloeden -zoals vergrijzing en lichte scheurvorming- tegen te gaan. Gebruik daarvoor een houtolie of houtbeits die geschikt is voor geïmpregneerd hout (geen afsluitende verf- of laklaag aanbrengen).

Een uniek product

Constructie

Robuuste producten. Oerdegelijke constructie, alles vanaf de onderzijde geschroefd.

Detail

Alle uiteinden geschuurd; geen last van splinters. Perfecte afwerking tot in detail.

Houtkeuze

Noord-Europees hout; herkenbaar aan kleine vaste noesten, gezonde structuur. Impregneren per onderdeel.