Een stijlvolle en robuuste picknicktafel met een verzinkt en gepoedercoat metalen frame voor optimale duurzaamheid. Het blad en de zittingen zijn gemaakt van geïmpregneerd hout.

Terug

Deze picknicktafel biedt een perfecte mix van stijl en duurzaamheid. Het gegalvaniseerde metalen frame is gepoedercoat en zorgt voor optimale stevigheid. Het Noord-Europese naaldhout is duurzaam en FSC®-gecertificeerd. Zorgvuldig en tot in detail afgewerkt met onder meer geschuurde uiteinden. Van de onderzijde geschroefd, zodat blad en zittingen optimaal glad zijn. De kleine ronde noesten en rustige houtnerfstructuur zorgen voor een natuurlijke charme, terwijl de doordachte afmetingen zorgen voor comfortabel gebruik. Ervaar een perfecte buitenbeleving met deze picknicktafel, die niet alleen duurzaam is, maar ook een luxe uitstraling biedt.

EAN-nummer
8719074042602
Bestelnummer
0426
Lengte
180 cm
Breedte
160 cm
Hoogte
76 cm
Zithoogte
46 cm
Blad- en zittingdikte
45 mm
Bladmaat
180x85 cm
Kleur
zwart metalen frame, groen geïmpregneerd blad en zittingen
Materiaal
hout en metaal
Vorm
rechthoek
Aantal personen
6
Afleverwijze
bouwpakket (blad en zittingen voorgemonteerd)b
Keurmerk
FSC®
Onderhoud
Het hout van dit product is per onderdeel onder druk en KOMO-keur geïmpregneerd. Aangezien alle bewerkingen aan het hout voor het impregneren hebben plaatsgevonden is behandeling voor de levensduur niet noodzakelijk. Door weersinvloeden kan het hout vergrijzen en kan lichte scheurvorming ontstaan, dit geeft het hout een natuurlijke uitstraling. Om verwering tegen te gaan kan het product worden behandeld met een houtolie of beits, hierbij wordt het gebruik van een ademende houtolie of beits aangeraden (geen afsluitende verf- of laklaag).

Een uniek product

Constructie

Robuuste producten. Oerdegelijke constructie, alles vanaf de onderzijde geschroefd.

Detail

Alle uiteinden geschuurd; geen last van splinters. Perfecte afwerking tot in detail.

Houtkeuze

Noord-Europees hout; herkenbaar aan kleine vaste noesten, gezonde structuur. Impregneren per onderdeel.