Een robuuste picknicktafel van 200 cm met een gegalvaniseerd en gepoedercoat metalen frame. Voorzien van een geïmpregneerd blad en zittingen van 45 mm dik. Sublieme afwerking tot in detail.

Terug

Geniet van de schitterende uitstraling van deze picknicktafel van 200×160 cm. Het gegalvaniseerde en gepoedercoate metalen frame biedt optimale stevigheid en is voorzien van kunststof glijdoppen. Het FSC® gecertificeerde Noord-Europese naaldhout is van de onderzijde geschroefd en perfect afgewerkt met geschuurde uiteinden. Een fantastische picknicktafel die garant staat voor comfortabel buitenplezier.

EAN-nummer
8719074042701
Bestelnummer
0427
Lengte
200 cm
Breedte
160 cm
Hoogte
76 cm
Zithoogte
46 cm
Blad- en zittingdikte
45 mm
Bladmaat
200x85 cm
Kleur
zwart metalen frame, groen geïmpregneerd blad en zittingen
Materiaal
hout en metaal
Vorm
rechthoek
Aantal personen
8
Afleverwijze
bouwpakket (blad en zittingen voorgemonteerd)
Keurmerk
FSC®
Onderhoud
Het hout van dit product is per onderdeel onder druk en KOMO-keur geïmpregneerd. Aangezien alle bewerkingen aan het hout voor het impregneren hebben plaatsgevonden is behandeling voor de levensduur niet noodzakelijk. Door weersinvloeden kan het hout vergrijzen en kan lichte scheurvorming ontstaan, dit geeft het hout een natuurlijke uitstraling. Om verwering tegen te gaan kan het product worden behandeld met een houtolie of beits, hierbij wordt het gebruik van een ademende houtolie of beits aangeraden (geen afsluitende verf- of laklaag).

Een uniek product

Constructie

Robuuste producten. Oerdegelijke constructie, alles vanaf de onderzijde geschroefd.

Detail

Alle uiteinden geschuurd; geen last van splinters. Perfecte afwerking tot in detail.

Houtkeuze

Noord-Europees hout; herkenbaar aan kleine vaste noesten, gezonde structuur. Impregneren per onderdeel.