Deze picknicktafel van 230 cm is een fantastische combinatie van robuustheid en stijl. Het metalen frame verzinkt en daarna gepoedercoat, blad en zittingen zijn 45 mm dik.

Terug

Deze fantastische picknicktafel van 230 cm biedt een ultieme buitenervaring. Het gegalvaniseerde metalen frame, gepoedercoat en voorzien van glijdoppen, combineert uitstekend met het duurzame FSC®-gecertificeerde Noord-Europese naaldhout. De zorgvuldige afwerking met geschuurde uiteinden en schroeven vanaf de onderzijde, garandeert een comfortabel gebruik. Het hout heeft een rustige houtnerfstructuur met kleine ronde noesten. Ervaar stijl en duurzaamheid in de buitenlucht met deze prachtige picknicktafel.

EAN-nummer
8719074042800
Bestelnummer
0428
Lengte
230 cm
Breedte
160 cm
Hoogte
76 cm
Zithoogte
46 cm
Blad- en zittingdikte
45 mm
Bladmaat
230x85 cm
Kleur
zwart metalen frame, groen geïmpregneerd blad en zittingen
Materiaal
hout en metaal
Vorm
rechthoek
Aantal personen
10
Afleverwijze
bouwpakket (blad en zittingen voorgemonteerd)b
Keurmerk
FSC®
Onderhoud
Het hout van dit product is per onderdeel onder druk en KOMO-keur geïmpregneerd. Aangezien alle bewerkingen aan het hout voor het impregneren hebben plaatsgevonden is behandeling voor de levensduur niet noodzakelijk. Door weersinvloeden kan het hout vergrijzen en kan lichte scheurvorming ontstaan, dit geeft het hout een natuurlijke uitstraling. Om verwering tegen te gaan kan het product worden behandeld met een houtolie of beits, hierbij wordt het gebruik van een ademende houtolie of beits aangeraden (geen afsluitende verf- of laklaag).

Een uniek product

Constructie

Robuuste producten. Oerdegelijke constructie, alles vanaf de onderzijde geschroefd.

Detail

Alle uiteinden geschuurd; geen last van splinters. Perfecte afwerking tot in detail.

Houtkeuze

Noord-Europees hout; herkenbaar aan kleine vaste noesten, gezonde structuur. Impregneren per onderdeel.