Een moderne picknicktafel van 230 cm met open instap. Voorzien van een metalen frame dat is verzinkt en gepoedercoat. Robuuste uitstraling met een blad en zittingen van 45 mm dik.

Terug

De ideale open instap van deze picknicktafel van 230×160 cm biedt optimaal gebruikscomfort. Een perfecte combinatie van geïmpregneerd en FSC®-gecertificeerd Noord-Europees naaldhout zorgt voor een duurzame picknicktafel die garant staat voor jarenlang plezier. Met een zorgvuldige afwerking met schroeven vanaf de onderzijde en geschuurde uiteinden is de picknicktafel tot in detail afgewerkt. Het metalen frame is na galvanisering gepoedercoat en voorzien van kunststof glijdoppen. De rustige houtnerfstructuur en de kleine, ronde noesten zorgen voor een schitterende uitstraling.

EAN-nummer
8719074042909
Bestelnummer
0429
Lengte
230 cm
Breedte
160 cm
Hoogte
76 cm
Zithoogte
46 cm
Blad-en zittingdikte
45 mm
Bladmaat
230x85 cm
Kleur
zwart metalen frame, groen geïmpregneerd blad en zittingen
Materiaal
hout en metaal
Vorm
rechthoek
Aantal personen
8
Afleverwijze
bouwpakket (blad en zittingen voorgemonteerd)
Keurmerk
FSC®
Onderhoud
Het hout van dit product is per onderdeel, onder druk en KOMO-keur geïmpregneerd. Doordat alle bewerkingen voor het impregneren zijn uitgevoerd, is het product volledig verduurzaamd, ook gezaagde uiteinden, boorgaten en verbindingen zijn beschermd. Met het oog op de levensduur is een behandeling van het hout niet noodzakelijk. Wel kan worden gekozen voor behandeling om de werking door weersinvloeden -zoals vergrijzing en lichte scheurvorming- tegen te gaan. Gebruik daarvoor een houtolie of houtbeits die geschikt is voor geïmpregneerd hout (geen afsluitende verf- of laklaag aanbrengen).

Een uniek product

Constructie

Robuuste producten. Oerdegelijke constructie, alles vanaf de onderzijde geschroefd.

Detail

Alle uiteinden geschuurd; geen last van splinters. Perfecte afwerking tot in detail.

Houtkeuze

Noord-Europees hout; herkenbaar aan kleine vaste noesten, gezonde structuur. Impregneren per onderdeel.