Optimaal buitencomfort met deze picknicktafel van 200×160 cm met gegalvaniseerd en gepoedercoat metalen frame. FSC®-gecertificeerde hardhouten blad en zittingen in een warme roodbruine kleur.

Terug

De combinatie van hardhout en een zwart gegalvaniseerd en gepoedercoat metalen frame geeft deze picknicktafel een moderne, luxe uitstraling. Het frame is voorzien van glijdoppen en perfect afgewerkt. Blad en zittingen zijn van de onderzijde geschroefd, de gezaagde uiteinden zijn geschuurd, waardoor een optimale gebruikservaring wordt geboden. Het hardhout heeft een diepe warme kleur en is FSC®-gecertificeerd. De doordachte afmetingen zorgen voor een sublieme zithouding en jarenlang buitenplezier.

EAN-nummer
8719074052700
Bestelnummer
0527
Lengte
200 cm
Breedte
160 cm
Hoogte
76 cm
Zithoogte
46 cm
Blad- en zittingdikte
40 mm
Bladmaat
200x85 cm
Kleur
zwart metalen frame, roodbruin blad en zittingen
Materiaal
hout en metaal
Vorm
rechthoek
Aantal personen
8
Afleverwijze
bouwpakket (blad en zittingen voorgemonteerd)
Keurmerk
FSC®
Onderhoud
Hardhout heeft van zichzelf een hoge mate van duurzaamheid, daardoor kan het onbehandeld buiten blijven staan. Weersinvloeden zorgen ervoor dat het hout vergrijst en verweert, dit geeft het hout een natuurlijke uitstraling. Om verwering tegen te gaan kan het product worden behandeld met een houtolie of beits, hierbij wordt het gebruik van een ademende houtolie of beits aangeraden (geen afsluitende verf- of laklaag).

Een uniek product

Constructie

Robuuste producten. Oerdegelijke constructie, alles vanaf de onderzijde geschroefd.

Detail

Alle uiteinden geschuurd; geen last van splinters. Perfecte afwerking tot in detail.

Houtkeuze

Noord-Europees hout; herkenbaar aan kleine vaste noesten, gezonde structuur. Impregneren per onderdeel.