Hardhouten picknicktafel met gegalvaniseerd en gepoedercoat metalen frame. Een stijlvolle uitstraling met de warme roodbruine kleur van het hout. Optimale stabiliteit door de zware kwaliteit.

Terug

Ervaar luxe en comfort in de buitenlucht met deze picknicktafel met royale afmetingen van 230×160 cm. Het moderne, zwarte gegalvaniseerde en gepoedercoate metalen frame, met glijdoppen voor stabiliteit, vormt een perfecte combinatie met de warme roodbruine kleur van het hardhout. Het hout is FSC®-gecertificeerd en uitgevoerd in een zware kwaliteit. Geschroefd vanaf de onderzijde, met geschuurde uiteinden en doordachte afmetingen, biedt deze picknicktafel niet alleen een optimale zithouding, maar ook een stijlvolle en duurzame buitenervaring voor vele jaren.

EAN-nummer
8719074052809
Bestelnummer
0528
Lengte
230 cm
Breedte
160 cm
Hoogte
76 cm
Zithoogte
46 cm
Blad- en zittingdikte
40 mm
Bladmaat
230x85 cm
Kleur
zwart metalen frame, roodbruin blad en zittingen
Materiaal
hout en metaal
Vorm
rechthoek
Aantal personen
10
Afleverwijze
bouwpakket (blad en zittingen voorgemonteerd)
Keurmerk
FSC®
Onderhoud
Hardhout heeft van zichzelf een hoge mate van duurzaamheid, daardoor kan het onbehandeld buiten blijven staan. Weersinvloeden zorgen ervoor dat het hout vergrijst en verweert, dit geeft het hout een natuurlijke uitstraling. Om verwering tegen te gaan kan het product worden behandeld met een houtolie of beits, hierbij wordt het gebruik van een ademende houtolie of beits aangeraden (geen afsluitende verf- of laklaag).

Een uniek product

Constructie

Robuuste producten. Oerdegelijke constructie, alles vanaf de onderzijde geschroefd.

Detail

Alle uiteinden geschuurd; geen last van splinters. Perfecte afwerking tot in detail.

Houtkeuze

Noord-Europees hout; herkenbaar aan kleine vaste noesten, gezonde structuur. Impregneren per onderdeel.