Hardhouten picknicktafel met gegalvaniseerd en gepoedercoat metalen frame. Een stijlvolle uitstraling met de warme roodbruine kleur van het hout. Optimale stabiliteit door de zware kwaliteit.

Terug

Ervaar luxe en comfort in de buitenlucht met deze picknicktafel met royale afmetingen van 230×160 cm. Het moderne, zwarte gegalvaniseerde en gepoedercoate metalen frame, met glijdoppen voor stabiliteit, vormt een perfecte combinatie met de warme roodbruine kleur van het hardhout. Het hout is FSC®-gecertificeerd en uitgevoerd in een zware kwaliteit. Geschroefd vanaf de onderzijde, met geschuurde uiteinden en doordachte afmetingen, biedt deze picknicktafel niet alleen een optimale zithouding, maar ook een stijlvolle en duurzame buitenervaring voor vele jaren.

EAN-nummer
8719074052809
Bestelnummer
0528
Lengte
230 cm
Breedte
160 cm
Hoogte
76 cm
Zithoogte
46 cm
Blad- en zittingdikte
40 mm
Bladmaat
230x85 cm
Kleur
zwart metalen frame, roodbruin blad en zittingen
Materiaal
hout en metaal
Vorm
rechthoek
Aantal personen
10
Afleverwijze
bouwpakket (blad en zittingen voorgemonteerd)
Keurmerk
FSC®
Onderhoud
Hardhout is van nature zeer duurzaam, waardoor het onbehandeld buiten kan worden gebruikt. De natuurlijke vergrijzing en verweerde uitstraling die het gevolg zijn van blootstelling aan weersinvloeden, voegen een authentiek karakter toe aan het hout. Om dit verweerproces tegen te gaan, kunt u het product behandelen met een geschikte hardhoutolie of beits, waarbij het gebruik van een ademende variant wordt aanbevolen (vermijd afsluitende verf- of laklagen). Gebruik geen hogedrukreiniger om het product schoon te maken. Reinigen van het product kan met een borstel, water en een geschikt schoonmaakmiddel.

Een uniek product

Constructie

Robuuste producten. Oerdegelijke constructie, alles vanaf de onderzijde geschroefd.

Detail

Alle uiteinden geschuurd; geen last van splinters. Perfecte afwerking tot in detail.

Houtkeuze

Noord-Europees hout; herkenbaar aan kleine vaste noesten, gezonde structuur. Impregneren per onderdeel.