Luxe buitenleven met deze hardhouten, eigentijdse picknicktafel van 230×160 cm. Het metalen frame is gegalvaniseerd, gepoedercoat en zorgt voor een ideale open instap. Genieten in perfecte vorm.

Terug

Geniet van het buitenleven in stijl met deze moderne picknicktafel van 230 cm, uitgerust met een optimale open instap en ondersteunde schoren onder de zittingen voor extra stabiliteit. Het FSC®-gecertificeerde hardhouten blad en zittingen, met geschuurde uiteinden, vormen een perfecte match met het zwarte metalen frame. Het frame is gegalvaniseerd, gepoedercoat en voorzien van glijdoppen. Een doordachte afwerking, schroeven van de onderzijde en geschuurde uiteinden zorgen voor een ultiem gevoel van comfort en duurzaamheid. Jarenlang buitenplezier is gegarandeerd met deze stijlvolle en functionele toevoeging aan elke buitenruimte.

EAN-nummer
8719074052908
Bestelnummer
0529
Lengte
230 cm
Breedte
160 cm
Hoogte
76 cm
Zithoogte
46 cm
Blad- en zittingdikte
40 mm
Bladmaat
230x85 cm
Kleur
zwart metalen frame, roodbruin blad en zittingen
Materiaal
hout en metaal
Vorm
rechthoek
Aantal personen
8
Afleverwijze
bouwpakket (blad en zittingen voorgemonteerd)
Keurmerk
FSC®
Onderhoud
Hardhout heeft van zichzelf een hoge mate van duurzaamheid, daardoor kan het onbehandeld buiten blijven staan. Weersinvloeden zorgen ervoor dat het hout vergrijst en verweert, dit geeft het hout een natuurlijke uitstraling. Om verwering tegen te gaan kan het product worden behandeld met een houtolie of beits, hierbij wordt het gebruik van een ademende houtolie of beits aangeraden (geen afsluitende verf- of laklaag).

Een uniek product

Constructie

Robuuste producten. Oerdegelijke constructie, alles vanaf de onderzijde geschroefd.

Detail

Alle uiteinden geschuurd; geen last van splinters. Perfecte afwerking tot in detail.

Houtkeuze

Noord-Europees hout; herkenbaar aan kleine vaste noesten, gezonde structuur. Impregneren per onderdeel.