De ruimte tussen de zitbanken zorgt ervoor dat om te gaan zitten niet meer over de zitbanken heengestapt hoeft te worden. De picknicktafel biedt plaats aan acht personen en is geschikt voor langdurig gebruik.

Terug

Optimaal zitcomfort aan deze picknicktafel met open instap, door de ruimte tussen de zittingen is het niet meer nodig over een zitbank heen te stappen om plaats te nemen aan een picknicktafel. De picknicktafel heeft een royale bladmaat en is geschikt voor acht personen. Het Noord-Europese hout is voorzien van een FSC®-keurmerk, wordt per onderdeel bewerkt en is onder druk verduurzaamd. De perfecte, splintervrije afwerking zorgt voor veel gebruiksplezier en de picknicktafel is voorzien van een opening voor een parasol. Een ideale picknicktafel die naast een plaats thuis geschikt is voor horeca en recreatie. Montage is niet meer nodig, want de picknicktafel wordt compleet gemonteerd geleverd.

EAN-nummer
8719074042305
Bestelnummer
0423
Lengte
230cm
Breedte
160cm
Hoogte
76cm
Zithoogte
46cm
Blad- en zittingdikte
45mm
Bladmaat
230x85cm
Kleur
groen geïmpregneerd
Materiaal
hout
Vorm
rechthoek
Aantal personen
8
Afleverwijze
compleet gemonteerd (op aanvraag als bouwpakket)
Keurmerk
FSC®
Onderhoud
Het hout van dit product is per onderdeel, onder druk en KOMO-keur geïmpregneerd. Doordat alle bewerkingen voor het impregneren zijn uitgevoerd, is het product volledig verduurzaamd, ook gezaagde uiteinden, boorgaten en verbindingen zijn beschermd. Met het oog op de levensduur is een behandeling van het hout niet noodzakelijk. Wel kan worden gekozen voor behandeling om de werking door weersinvloeden -zoals vergrijzing en lichte scheurvorming- tegen te gaan. Gebruik daarvoor een houtolie of houtbeits die geschikt is voor geïmpregneerd hout (geen afsluitende verf- of laklaag aanbrengen).

Een uniek product

Constructie

Robuuste producten. Oerdegelijke constructie, alles vanaf de onderzijde geschroefd.

Detail

Alle uiteinden geschuurd; geen last van splinters. Perfecte afwerking tot in detail.

Houtkeuze

Noord-Europees hout; herkenbaar aan kleine vaste noesten, gezonde structuur. Impregneren per onderdeel.