Een ruime picknicktafel van 230x160cm met open instap. Royaal plaats voor acht personen en geschikt voor intensief, langdurig gebruik.k.

Terug

De ruime tussenruimte bij de zittingen van deze picknicktafel maakt een gemakkelijke instap mogelijk, zonder over de zittingen te hoeven stappen. Door de dubbele schroefverbinding aan de onderzijde en de stevige constructie biedt deze picknicktafel duurzaamheid voor jarenlang gebruik. Het hout is zorgvuldig geschaafd en geschuurd voor een optimale gebruikservaring. De picknicktafel is bovendien voorzien van een parasolopening. Vervaardigd van Noord-Europees vurenhout met FSC®-keurmerk. Volledig gemonteerd geleverd, montage is dus overbodig.

EAN-nummer
8719074042305
Bestelnummer
0423
Lengte
230 cm
Breedte
160 cm
Hoogte
76 cm
Zithoogte
46 cm
Blad- en zittingdikte
45 mm
Bladmaat
230x85 cm
Kleur
groen geïmpregneerd
Materiaal
hout
Vorm
rechthoek
Aantal personen
8
Afleverwijze
compleet gemonteerd (bouwpakket op aanvraag)
Keurmerk
FSC®
Onderhoud
Het hout van dit product is per onderdeel geïmpregneerd onder druk en KOMO-keur. Daardoor zijn alle delen, inclusief gezaagde uiteinden, boorgaten en verbindingen volledig verduurzaamd. Hoewel verdere behandeling niet noodzakelijk is voor de levensduur, kan het gebruik van een geschikte houtolie of houtbeits de effecten van weersinvloeden zoals vergrijzing en lichte scheurvorming verminderen. Vermijd echter het aanbrengen van afsluitende verf- of laklagen. Gebruik geen hogedrukreiniger om het product schoon te maken. Reinigen van het product kan met een borstel, water en een geschikt schoonmaakmiddel.

Een uniek product

Constructie

Robuuste producten. Oerdegelijke constructie, alles vanaf de onderzijde geschroefd.

Detail

Alle uiteinden geschuurd; geen last van splinters. Perfecte afwerking tot in detail.

Houtkeuze

Noord-Europees hout; herkenbaar aan kleine vaste noesten, gezonde structuur. Impregneren per onderdeel.