Stevige ronde picknicktafel met een open instap, met een diameter van 210 cm. Deze tafel staat garant voor duurzaamheid dankzij de sterke constructie.

Terug

Met een ruime instap tussen de zittingen biedt deze ronde picknicktafel moeiteloos toegang. Dankzij de solide kruisconstructie is de picknicktafel enorm stevig. Geschikt voor acht personen, heeft een diameter van 210cm en is volledig geschroefd aan de onderzijde. De picknicktafel bevat een opening voor een parasol en is splintervrij afgewerkt. Vervaardigd van Noord-Europees hout met een FSC®-keurmerk, wordt deze picknicktafel volledig gemonteerd geleverd; geen montage nodig.

EAN-nummer
8719074041407
Bestelnummer
0414
Diameter
210 cm
Hoogte
76 cm
Zithoogte
46 cm
Bladdiameter
122 cm
Blad- en zittingdikte
45 mm
Aantal personen
8
Materiaal
hout
Kleur
groen geïmpregneerd
Vorm
rond
Afleverwijze
compleet gemonteerd (bouwpakket op aanvraag)
Keurmerk
FSC®
Onderhoud
Het hout van dit product is per onderdeel geïmpregneerd onder druk en KOMO-keur. Daardoor zijn alle delen, inclusief gezaagde uiteinden, boorgaten en verbindingen volledig verduurzaamd. Hoewel verdere behandeling niet noodzakelijk is voor de levensduur, kan het gebruik van een geschikte houtolie of houtbeits de effecten van weersinvloeden zoals vergrijzing en lichte scheurvorming verminderen. Vermijd echter het aanbrengen van afsluitende verf- of laklagen. Gebruik geen hogedrukreiniger om het product schoon te maken. Reinigen van het product kan met een borstel, water en een geschikt schoonmaakmiddel.

Een uniek product

Constructie

Robuuste producten. Oerdegelijke constructie, alles vanaf de onderzijde geschroefd.

Detail

Alle uiteinden geschuurd; geen last van splinters. Perfecte afwerking tot in detail.

Houtkeuze

Noord-Europees hout; herkenbaar aan kleine vaste noesten, gezonde structuur. Impregneren per onderdeel.