Stevige vierkante picknicktafel, geschikt voor acht personen. Door het degelijke onderstel met kruisconstructie is dit een stevige picknicktafel die een stootje kan verdragen.

Terug

Een sterke vierkante picknicktafel met een ruime afmeting van 195x195cm, geschikt voor acht personen. De ruimte tussen de zittingen zorgt ervoor dat het gemakkelijk is om plaats te nemen aan de picknicktafel. Deze picknicktafel wordt gemaakt van Noord-Europees hout en is voorzien van het FSC®-keurmerk. Alle onderdelen zijn per stuk bewerkt en onder druk geïmpregneerd, daardoor gaat de picknicktafel lang mee. De afwerking is splintervrij, dit komt doordat het hout in eigen beheer wordt geschaafd en alle gezaagde uiteinden van het hout worden geschuurd. De picknicktafel wordt kant en klaar gemonteerd geleverd, montage is dus overbodig. Ook is de picknicktafel voorzien van een parasolopening van 50mm.

EAN-nummer
8719074041209
Bestelnummer
0412
Lengte
195cm
Breedte
195cm
Hoogte
76cm
Zithoogte
46cm
Bladmaat
116x116cm
Blad- en zittingdikte
45mm
Aantal personen
8
Materiaal
hout
Kleur
groen geïmpregneerd
Vorm
vierkant
Afleverwijze
compleet gemonteerd (op aanvraag als bouwpakket)
Keurmerk
FSC®
Onderhoud
Het hout van dit product is per onderdeel, onder druk en KOMO-keur geïmpregneerd. Doordat alle bewerkingen voor het impregneren zijn uitgevoerd, is het product volledig verduurzaamd, ook gezaagde uiteinden, boorgaten en verbindingen zijn beschermd. Met het oog op de levensduur is een behandeling van het hout niet noodzakelijk. Wel kan worden gekozen voor behandeling om de werking door weersinvloeden -zoals vergrijzing en lichte scheurvorming- tegen te gaan. Gebruik daarvoor een houtolie of houtbeits die geschikt is voor geïmpregneerd hout (geen afsluitende verf- of laklaag aanbrengen).

Een uniek product

Constructie

Robuuste producten. Oerdegelijke constructie, alles vanaf de onderzijde geschroefd.

Detail

Alle uiteinden geschuurd; geen last van splinters. Perfecte afwerking tot in detail.

Houtkeuze

Noord-Europees hout; herkenbaar aan kleine vaste noesten, gezonde structuur. Impregneren per onderdeel.